6 tipů na nejlepší bronzery

Tagy:  líčení, opálení, kosmetika, make up, léto, pokožka, pleť, tvářenka, barva, odstín

Sponzorované odkazy:

6 tipů na nejlepší bronzery

Léto se pomalu blíží a než se nadějete, budete se opalovat na pláži a chytat ten správný bronz. Aby vás opálení vydrželo o něco déle a jeho krásu jste jak se patří podpořili, měli byste si pořídit kvalitní bronzer, který vykouzlí sexy vzhled a navíc vypadá svěže a přirozeně. Těchto pár kosmetických zázraků kritéria splňuje a umí ještě něco navíc…

Tekuté zlato

Pokud se chcete po dovolené a nebo po luxusní ,,opalovačce" třpytit od hlavy až k patě, vsaďte na tekutý bronzer s mikročástičkami, který podpoří opálení a navíc obsahuje UV filtr, takže se nemusíte bát, že po hodině sezení na zahrádce odejdete jako rak. Přípravek navíc regeneruje suchou a podrážděnou pokožku, zvláčňuje, hydratuje a dodává minerály. Pleť tak bude hebká a zkrátka dokonalá i na dotek. Výrobek pořídíte od 1280 korun.

Autor: nordstormAutor: nordstorm

Bronzová paletka

Použít klasický bronzer může být riskantní a obzvláště pak v případě, když nevíte, jak na to. Pořiďte si proto raději paletku s jemným bronzovým nádechem, která vám tak nějak sama napoví, jaký kousek a kdy použít. Pudr podpoří opálení nejenom v obličeji, ale i v dekoltu a kombinace tvářenek vytvoří přirozený vzhled na den a žhavý na večer. Výrobek od Bonie Mine pořídíte za 900 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Přirozený vzhled

Pokud někdo opravdu rozumí kosmetice a ví, jak vytvořit kvalitní a zároveň přirozený produkt, je to Bobbi Brown. Tento bronzer obsahuje přilnavé pigmenty, které drží po celý den, pleť zbytečně nezatěžují, pudr samozřejmě neucpává póry a díky neparfemaci je hypoalergenní. Co víc si od bronzeru ještě přát?

Autor: barneysAutor: barneys

Pro světlý základ

Čokoládové krásky to mají jednoduché, zkrátka sáhnou po jakékoliv bronzové variantě a takřka vždy se trefí do správného odstínu. Ovšem světlejší dívky mají trochu problém, neboť to s bronzerem mohou snadno přehnat. Pakliže se opalujete málo a spíše decentně, vsaďte na variantu od Burberry, která jemně zabarví kontury, kryje a je vhodná i pro citivou pleť. Produkt stojí od 1000 korun.

Autor: net-a-porterAutor: net-a-porter

Namixuj si svou barvu

Chcete mít přes den pouze lehký přirozený základ a na noc se s líčením trochu ,,vyřádit"? Pak si pořiďte bronzer s přechody, kde si barvu namixujete dle vlastní chuti. Varianta je tak vhodná pro světlejší i snědou pleť. Bronzer od Eddie Funkhouse pořídíte od 275 korun.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Bronzer a tvářenka v jednom

Nevíte, zda použít tvářenku a nebo bronzer? Pak se zde jednoduché a kompaktní řešení od Yves Saint Laurent, které vyřeší vaše dilema. Vybrat si můžete z několika barevných kombinací, které uspokojí potřeby vaší pleti. Výrobek pořídíte od 1000 korun.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Článek 6 tipů na nejlepší bronzery byl publikován 29. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...