Kravaty: pánská i dámská móda?

Tagy:  pánský styl, dámský styl, košile, kravata, doplněk

Sponzorované odkazy:

Kravaty: pánská i dámská móda?

Kravaty už dávno nepatří pouze do pánského šatníku. V posledních letech se stávají módní záležitostí mnohých žen. Hodí se nejen na běžné nošení, ale také do společnosti nebo do práce.

Pánský styl v dámském šatníku

Do dámské módy se opět vrací pánský styl, tzn. vestičky, kravaty a klobouky, kterých si letos opravdu užijete. Pánský styl je tento rok zpět. Jedná se o zaručenou eleganci v šatníku. Muži bohužel dámský styl nosit nemohou, pouze ve Skotsku se u pánů objevují tradiční skotské sukně. Ženy mají velkou výhodu v tom, že si módní trendy od mužů mohou půjčovat nebo svého drahého dokonce i kopírovat co se oblečení a stylu týká. Objevte kouzlo kravat, které v tomto případě hrají hlavní roli.

autor: Kent Wangautor: Kent Wang

Originální styl

Pánové sice nemohou obnovit svůj šatník v ryze dámském duchu, ale mohou si pořídit úžasný doplněk. Jedním z nejzásadnějších doplňků vždy byla a stále zůstává stylová kravata. Jen si musíte dávat pozor, jaký styl si vybíráte, aby vám je ženy vracely zpět.
Kravaty jsou velice elegantní a uvolněné zároveň. Patří k nim neodmyslitelně sako, košile, vesta a v současném módním trendu úzké a rovné nohavice.

Ležérní styl

Pánové, kteří chtějí vypadat elegantně a zapůsobit v každém okamžiku stylově, vyzkoušejte značku Harvie and Hudson. Jedná se o módní značku, která je určena moderním mužům. Nabízí široký sortiment pánského oblečení včetně doplňků. Vysoká kvalita, elegance, luxus a moderní elegance, taková je značka Harvie and Hudson. Gentlemani si přijdou zaručeně na své.
Tato značkou každou kolekci přináší neustále něco nového a stylového. Moderní střihy, úžasná spektra barev a kvalitní materiál přilákává stále více zákazníků.

Kombinace barev

Pánové i dámy budou naprosto dokonale vypadat v bílé košili s barevnou kravatou. K bílé košili se hodí opravdu jakýkoliv odstín tohoto doplňku. Ať už zvolíte pestrobarevnou, pruhovanou, se vzory nebo jiným designem, vždy zapůsobíte. Nezapomínejte, že v jednoduchosti je krása, nic nepřehánějte a snažte se váš celkový outfit do posledního detailu vyladit. To samé se dá říci i o modré, šedé a růžové košili.
Nezapomínejte, že kravata bude působit dokonale až se správně zvolenou košilí. Kravata upoutá pozornost s lehkým dotykem luxusu a nevšednosti.

Oživte si svůj šatník, ať už jste žena nebo muž. Tento doplněk se vám nikdy neztratí ani za pár let. Kravaty z módy jen tak nevyjdou!

Článek Kravaty: pánská i dámská móda? byl publikován 10. dubna 2014 v 00.00 v rubrice Doplňky, Dámská móda a Pánská móda. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...