Sportovní elegance - víte jak ji nosit?

Tagy:  sportovní elegance, oděvy, obuv, doplňky, nakupování, móda, jaro, trendy, styl

Sponzorované odkazy:

Sportovní elegance - víte jak ji nosit?

Sportovní elegance je velmi populárním stylem oblékání, neboť v sobě úžasně spojuje dva, na první pohled, zcela nesourodé prvky. Šusťáková souprava není nic pro vás a v kostýmku a lodičkách se také necítíte příliš dobře? Pak je pro vás sportovní elegance tou správnou volbou!

V jarních měsících si s lehčí bundičkou nebo kabátkem hravě vystačíte, ovšem jak zvolit takový model, který můžete obléknout k džínám a ,,keckám", ale také do kanceláře? Vyzkoušejte například tento atraktivní kousek od Calvina Kleina, který je žhavým trendem letošní sezóny. A pokud se neztotožňujete s šedivou barvou, můžete si vybrat jiný odstín.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Kožené bundičky jsou neskutečně moderní již několik let a jak to tak vypadá, svého postu na výslunní se rozhodně nehodlají vzdát ani v příštích letech. Není se čemu divit, neboť právě kožená bundička je praktickým prvkem, který můžete nosit takřka denně. Vsaďte například na kratšího křiváka v černé barvě, jež se skvěle doplňuje s úzkými kalhotami, vysokými podpatky, ale také s leginami nebo obyčejnými šortkami.

Autor: asosAutor: asos

K symbolu sportovní elegance patří neodmyslitelně také stylový doplněk v podobě exkluzivních hodinek. Ty se jednak hodí naprosto ke všemu a především dokáží i obyčejný outfit pozvednou a dodat mu punc luxusu. Stříbné, zlaté či mosazné hodinky můžete s klidem nosit ke kostýmku, na party k mini šatům, ale také ke stylové teplákové soupravě a teniskám.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Každá žena by ve svém šatním arsenálu měla vlastnit pár praktických kousků, které jsou využitelné téměř každý den a které dovedou hravě zachránit situaci ,,nevím co na sebe". Pakliže vaše skříň skrývá pouze vysoké podpatky, průhledné topíky a krátké sukně, je na čase se porozhlédnout po něčem užitečnějším, jako je například jednoduchá bílá tunika s příjemnou aplikací okolo krku, která nepůsobí nudným dojmem a zároveň ji lze nakombinovat k sukni, ke kalhotám, k podpatkům i k balerýnám.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Ohromný comeback letos zaznamenaly také trendy overaly, a to jak v maxi délce, tak ty kratší. V jarních a posléze v letních měsících jistě využijete šortky na všechny způsoby a tílka stejně tak. Obstarejte si proto moderní kombinaci v ležérním stylu, která je uvolněná a přitom neskutečně sexy.

Autor: jades24Autor: jades24

Článek Sportovní elegance - víte jak ji nosit? byl publikován 4. května 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...