5 tipů na přirozené samoopalovací přípravky

Tagy:  samoopalovací přípravek, krém, sprej, báze, kosmetika, značky, pokožka, pleť

Sponzorované odkazy:

5 tipů na přirozené samoopalovací přípravky

Léto se pomalu blíží a spolu s ním odhalená kůže a krátké sukně. Po zimě přirozeně nikdo nezáří opálenou barvou a proto je třeba si k sexy vzhledu trochu pomoci. Buď můžete začít pravidelně navštěvovat solárium, což je nejenom nezdravé, ale také velmi nákladné anebo si pořiďte kvalitní samoopalovací přípravek, který vytvoří přirozený vzhled a vy budete zářit již během několika málo hodin.

St. Tropez je slunná oblast Francie, odkud v sezóně zkrátka nemůžete přijet bez barvy. A stejně tak se jmenuje i revoluční samoopalovací pěna, která je pro přirozené opálení skvělou variantou. Díky pěnovému složení se snadno nanáší, rychle zasychá, mikro částečky rozzáří pokožku během několika minut a navíc obsahuje esenciální oleje, které pokožku zvláční a příjemně provoní. Přípravek St. Tropez pořídíte od 865 korun.

Autor: thehutAutor: thehut

Lancome je specialistou ve svém oboru a v kosmetických přípravcích se opravdu vyzná. Samoopalovací sprej proto není žádnou výjimkou a vy si tak můžete být jisti, že investovaných 660 korun, rozhodně stojí za to. Přípravek se díky rozprašovači velmi snadno aplikuje a protože neobsahuje oleje, rychle zasychá a nedělá zbytečné a nevzhledné fleky, které se mohou stát příčinou společenského faux pas.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Dalším prvotřídním výrobkem je lehký samoopalovací báze od světově proslulé značky Guerlain. Přípravek Terracotta má příjemný opálený nádech a díky jemnému složení se velmi snadno a rychle nanáší. Oproti klasických samoopalovacích krémům hnědne postupně, vy tak máte celý proces plně ve svých rukou. Báze od Guerlain vás vyjde na 1030 korun

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Skvělými kosmetickými pomocníky jsou také krémy od značky Dr. Lewinns, a to nejenom ty samoopalovací, ale také veškerá hydratační mléka a pleťové přípravky. Výrobky jsou jednak klinicky testovány a také neobsahují alergenní složky, jež by mohly výt příčinou nepěkného ekzému. Máte-li problematickou či extrémně citlivou pokožku, těchto výrobků se určitě bát nemusíte. Samoopalovací krém pořídíte za 425 korun.

Autor: thehutAutor: thehut

Victorias Secret je populární značky stavící na krásných tělech a luxusních křivkách. Ty by ovšem nikdy nebyly tak dokonalé bez přirozeného opálení. Proto značka vyvinula nový samoopalovací sprej, který se snadno nanáší, rychle zasychá a sluší jak světlejším blondýnkám, tak snědým brunetkám. Pořídíte jej od 300 korun.

Autor: victoriassecretAutor: victoriassecret

Článek 5 tipů na přirozené samoopalovací přípravky byl publikován 6. května 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...