Květinové mámení, kam jen oko dohlédne

Tagy:  květiny, rostliny, jaro, květinový motiv, vzor, móda, nakupování, doplňky, obuv, kabelky

Sponzorované odkazy:

Květinové mámení, kam jen oko dohlédne

Jaro je symbolikou zrození přírody, ke které samozřejmě patří přírodní motivy. Že se tedy rok co rok v tomto období na módní mola dostanou květy, proto není nikterak zvláštní ani záhadné. Pokud jste květinovému mámení doposud nepodlehly a nevlastníte jediný kousek, nechte se inspirovat a rozšiřte svůj stávající šatník a zbrusu nové modely.

Obchodní dům Veromoda přichází s kolekcí tak veselou a nápaditou, že vám při pohledu na ni přestane být smutno. Pořiďte si například toto atraktivní a stylové sáčko, které můžete kombinovat jak s ležérními teniskami a otrhanými džínami, tak s luxusními pouzdrovými šaty. Ve fantazii se meze nekladou a v tomto případě květy vedou.

Autor: veromodaAutor: veromoda

Při vymýšlení výsledného outfitu musíte samozřejmě myslet i na doplňky, bez kterých by model nikdy nebyl kompletní. Monstrózní náhrdelníky jsou stále v kurzu, proto se jich nebojte a noste je ve dne v noci. Vyzkoušejte například tento květinový od Riverisland, který květované zadání splní na sto procent.

Autor: riverislandAutor: riverisland

Pokud si nepotrpíte na výrazné barvy, nezoufejte, protože i vy si můžete pořídit stylové květy, aniž byste připomínali čerstvě rozkvetlou louku. Co takhle vyzkoušet jednoduché kolové šaty v černo-šedé kombinaci, která je příjemná a díky reliéfu a krajce, rozhodně ne nudná. Šaty pro vás připravila kolekce Yumi, a to za 1499 korun.

Autor: lipsyAutor: lipsy

Toužíte si pořídit trochu výraznější doplněk, který dokonale zvýrazní a doplní jinak jednoduchý outfit? Pak vás jistě zaujme interaktivní nová kolekce značky Amara, která nabízí pestrobarevné kabelky s rostlinným motivem, který je na přivítání jara, jako stvořený. Kabelku pořídíte od 2070 korun.

Autor: amaraAutor: amara

Když květy, tak všude a proč ne s trochou toho luxusu? Boty by měly být kvalitní a vyrobeny z prvotřídních materiálů, proto je v jejich případě vždy lepší trochu zainvestovat. Podívejte se například na nejnovější jarní kolekci od Oscara de la Renti, která vás doslova nadchne.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Květiny jsou od pradávna symbolem něžnosti a romantiky, to ovšem neznamená, že musejí zdobit jen luxusní střevíčky nebo dívčí šaty. Skvěle vypadají například i na jednoduchém triku, které se hodí jak k džínám, tak k leginám na odpolední procházku.

Autor: jcrewAutor: jcrew

Článek Květinové mámení, kam jen oko dohlédne byl publikován 17. května 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...