Šperky ve tvaru květů - tyhle musíte mít!

Tagy:  bižuterie, doplňky, móda, nakupování, trendy, květy, květinové motivy

Sponzorované odkazy:

Šperky ve tvaru květů - tyhle musíte mít!

Doplňky tvoří outfit, proto bez nich do ulice nemůžete vyjít. Jaro je plné barev a veselých motivů, zkuste proto jednoduché perlové náušnice a decentní řetízek pro jednou vyměnit za něco okázalejšího, čím jsou například šperky s květinovými motivy, které jsou svěží, ženské a neskutečně krásné. A že nevíte, kde je sehnat? My vám poradíme!

Preferujete spíše šperky, které lze zařadit do každodenního nošení a které se vám za pár dní neokoukají? Pak si pořiďte tyto jemné květinové náušnice od Trifary, ve kterých budete neskutečně krásné a romantické. Nosit je můžete prakticky ke všemu, proto se vám budou hodit opravdu na každý den.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Retro je styl je opět v módě a proto cokoliv, co najdete po babičce nebo mamince, určitě nevyhazujte, možná s tím ještě uděláte parádu. Pakliže vám ale typické retro kousky chybí, pořiďte si třeba tyto stylové náušnice s květy, které pořídíte v obchodním domě Pieces již za 690 korun.

Autor: piecesAutor: pieces

Ne všechny šperky musejí být zákonitě drahé a možná budete mnohdy překvapeni, jak některé levné šperky a bižuterie, vypadají kvalitně a především luxusně. Důkazem jsou například tyto krásné hodinky s květinovým motivem, které vám od značky Rhinestone vyjdou na neskutečných 315 korun.

Autor: yesstyleAutor: yesstyle

Náhrdelníky jsou tuto sezónu v módě snad víc, než kdy jindy a proto by vám ve vaší šperkovnici určitě neměly chybět. Chcete-li si obstarat zajímavý kousek, který jen tak na jiné ženě neuvidíte a který skvěle doplní koženou bundičku, ale i elegantnější sáčko, podívejte se do obchodů Top shop, kde na vás tyto a další kousky čekají za super cenu 499 korun.

Autor: topshopAutor: topshop

Nepotrpíte si zrovna dvakrát na barevné šperky ani bižuterii, která doslova bije do očí? Pak zůstaňte věrní květinovému motivu a pro tentokrát se nechte inspirovat kombinací černé a zlaté, která je v každém případě luxusní a nikdy s ní žádný outfit nezkazíte. A kdo by při pohledu na tyto náušnice řekl, že stojí pouhých 195 korun? V Rhinestone je za tuto lidovou cenu pořídíte ještě dnes.

Autor: yesstyleAutor: yesstyle

Ke šperkům a doplňkům jakožto takový určitě patří i čelenky a doplňky hlavy, neboť vlasy jsou tím největším skvostem a zbraní mnoha žen. Pořiďte si od Riverisland tuto sladkou čelenku s jemnými třpytivými květy a buďte za hvězdu ve dne i v noci.

Autor: riverislandAutor: riverisland

Článek Šperky ve tvaru květů - tyhle musíte mít! byl publikován 19. května 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...