Módní inspirace na květen 2014

Tagy:  jarní trendy, květen, oblečení, móda, nakupování, boty, doplňky

Sponzorované odkazy:

Módní inspirace na květen 2014

Trendy z oblasti módy se mění jako aprílové počasí a podléhají především vkusu předních světových návrhářů z Milána, New Yorku či Tokia. Květen je nabitý barvami a veselými motivy, které se skvěle hodí do teplých jarních dní a nebo dokonale rozzáří i zamračenější a chladné období.

Ukažte bříško!

Minulý rok se nesl ve stylu oversize a vše, co bylo alespoň o dvě čísla větší, než je vaše velikost, bylo vlastně IN. Letošní jaro a léto přináší opět módu krátkých topíků, které odhalují vypracované bříško a působí neskutečně sexy. Vybrat si můžete z nejrůznějších barev a motivů a také kombinovat elegantní i sportovnější styly. Co takhle zvolit přiléhavou variantu s kolovou sukní a nebo naopak obléknout vtipný model s potiskem a s němu ležérní džíny v boyfriend stylu?

Autor: riverislandAutor: riverislandAutor: jades24Autor: jades24

Nebojte se délky

Není tomu tak dlouho, co byly delší sukně pod kolena považovány za cosi nemoderního, ,,pytloidního" a nudného, co patří možná tak pro ženy důchodového věku či pro ty, co módě opravdu nerozumí. Doba jde ale kupředu a přeje dokonce i sukním středních délek. A že nemohou být sexy ani stylové? Pak se přesvědčte o opaku a pořiďte si variantu ve výrazném barevném provedení a nebo extra přiléhavý model, který dokonale obepne postavu a zdůrazní tak krásné křivky.

Autor: thecornerAutor: thecornerAutor: pinterestAutor: pinterestAutor: farfetchAutor: farfetch

Rozkveťte do krásy

S motivy je to stále dokola, jednu sezónu jsou neskutečně IN proužky, které následně vystřídají puntíky a poté květy. Letošnímu jaro však jednoznačně vládne vše, co je rozkvetlé a výrazné, takže pokud vlastníte nějaké květované kousky z předešlých let, rozhodně je z útrob skříně vyndejte. A v případě, že ne, vydejte se na nákupy a zaměřte se na topy všeho druhu, slim džíny, ale také na delší sukně.

Autor: mytheresaAutor: mytheresaAutor: twinkelbluegemAutor: twinkelbluegem

Vysoké jehly

Ženy drobnějších postav teď zaplesají, neboť si mohou dovolit obout opravdu vysoké a nápadité jehly, které z nich rázem udělají vysoké krásky. Čím vyšší vaše obutí bude, tím víc trendy divou se stanete. Vsaďte na klasickou koženou variantu, jež je ideální k džínám nebo slim leginám. K sukni nebo kalhotovému kostýmu volte luxusnější variantu například od Dolce & Gabbana, kde zavládla krajka.

Autor: ssenseAutor: ssenseAutor: ssenseAutor: ssense

Nevšední doplněk

Letošní sezónu se také můžete těšit na nevšední pokrývky hlavy, které by se měly stát automatickou součástí outfitu. Řeč je o stylových čelenkách přes čelo, ale také o kloboucích, kterých se určitě nebojte.

Autor: topshopAutor: topshopAutor: net-a-porterAutor: net-a-porter

Článek Módní inspirace na květen 2014 byl publikován 23. května 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...