Pánská elegance sluší i ženám

Tagy:  lánská elegance, oblečení, obuv, nakupování, doplňky

Sponzorované odkazy:

Pánská elegance sluší i ženám

Již před desítkami let se v komunitách objevovaly ženy, které si potrpěly spíše na pánskou módu a sukně i klobouky, jim byly poměrně cizí. Dříve takové osoby vzbuzovaly rozruch, dnes jsou považovány za módní ikony. Ono totiž, obléknout se v pánské eleganci a přitom stále vypadat jako sexy žena, není nic jednoduchého. Pokud máte rádi elegantní a pohodlnou módu ve stylu mužských outfitů, nechte se trochu inspirovat novými kolekcemi ze světových mol.

Halenky bělostně bílé

halenky nejsou žádnou novinkou, nosily je již naše babičky i maminky. Co se ale postupem let mění, je samozřejmě jejich střih. Dříve byly vypasované, s výstřihy a volány, které zdůrazňovaly plné ženské křivky a vosí pas. Dnes se ale nemusíte bát sáhnout po volnější variantě, která v kombinaci s vypasovanými kalhotami a výraznou kabelkou, bude působit velmi svůdně a záhadně. Co se barvy týče, jednoznačně zůstaňte u něžné bílé, která je prototypem pánské elegance a jednoduchého casuel stylu.

Autor: g-starAutor: g-star

Už žádné slim!

Zapomeňte pro jednou na úzké džíny a slim leginy, které sice vládnou světu a pro ženy jsou opravdu sexy kouskem, nicméně v pánském stylu, nemají co dělat. Muži si nejraději oblékají pohodlný spodek, ve kterém mohou ,,dýchat". Kalhoty v pánském stylu by vás proto neměly nikde škrtit ani nepříjemně svírat. To samozřejmě neznamená, že zvolíte variantu s volnějším sedem, to je zase jiná kapitola. Ležérní model musí být z kvalitního nemačkavého materiálu, ideálně v přírodních odstínech nebo v klasické černé, kterou nikdy nic nezkazíte.

Autor: shopambienceAutor: shopambience

Boty spíše nevýrazné

Pokud zvolíte pánskou eleganci a celkově mužnější styl na party, s jistotou si obujte vysoké jehly, kterými zdůrazníte, že jste i přes oblek, stále žena. Do kanceláře a na takové to běžné nošení ale volte jednoduché lodičky s nízkým tlustším podpatkem, který je komfortní a praktický i do městského terénu. Barvu laďte k celkovému outfitu, vyhněte se ale výrazným barevným kreacím jako je červená, lososová či dokonce růžová. Zůstaňte stát nohama na zemi a investujte do kvalitní černé nebo hnědé kůže.

Autor: macysAutor: macys

Doplňky pouze střídmě

Na co samozřejmě nesmíte zapomenout, jsou doplňky, které patří ke každému outitu. Myslet ale musíte na to, že muži nenosí náhrdelníky, takže raději zvolte jednoduché náramkové hodinky s koženým či kovovým řemínkem. Pokud máte ve šperkovnici variantu se spoustou kamínků a perleti, tu si schovejte opět pro své ,,holčičí" dny, nyní se hodí elegantní, drobné a nenápadné.

Autor: revolveclothingAutor: revolveclothing

Blazer bez pasu

Sáčka vládnou světu a každá žena by alespoň jedno měla vlastnit. Většinou na dámách spatříte varianty s vypasovaným pasem, ve výrazných letních barvách. Pánská elegance však razí jinou cestu. V tomto případě sáhněte po volnějším oversize střihu, který skvěle padne především štíhlým ženám s chlapeckou postavou.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Článek Pánská elegance sluší i ženám byl publikován 1. července 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...