Jak v červnu oslnit? Jděte do bílé

Tagy:  bílá barva, oblečení, obuv, doplňky, nakupování, móda, léto, letní móda

Sponzorované odkazy:

Jak v červnu oslnit? Jděte do bílé

Bílá barva je jakousi klasikou, která nikdy neomrzí a v šatníku si vždy najde své jisté uplatnění. Ať už preferujete bílé kalhoty, sněhově bílé šaty, obuv nebo doplňky, jejich nošení je symbolem čistoty a elegance. Letošní léto je bílá barva na předních příčkách, proto se o ni zajímejte více, než kdy předtím. A pokud nevíte, jaké kousky si pořídit, trocha módní inspirace, by vám mohla snadno napovědět…

Bílá barva opět letí, a to na všechny způsoby. Spojte dva aktuální trendy v jeden a pořiďte si ultra krátké tričko se stylovým nápisem, které můžete obléknout jen tak leginám nebo džínám, ale také k pouzdrové sukni, kdy dostanete kombinaci sportovního a elegantního kousku. Tričko navíc pořídíte za super cenu, 275 korun v prodejnách Monki.

Autor: monkiAutor: monki

Trendům samozřejmě podléhají také doplňky, které jsou nedílnou součástí každého outfitu. Ať už jdete do krámu pro svačinu nebo se chystáte na oslnivé rande, nějaký ten drobný šperk, který dělá ženu ženou, prostě nemůže chybět. zaměřte se pro tentokrát na hodinky a sáhněte po těch kvalitních od DKNY, které jsou zajímavé kombinací bílé a zlaté.

Autor: forzieriAutor: forzieri

Bílé kabelky jsou poměrně náročné na údržbu, neboť musíte dávat extrémní pozor na to, kam je zrovna pokládáte. Nicméně pokud už si takový kousek pořídíte, budete jednoznačně IN. Co takhle trochu zainvestovat a koupit si luxusní, sněhově bílou, kabelku od Michela Korse?

Autor: monnierreresAutor: monnierreres

Ne každý si na čistě bílé oblečení potrpí a některé ženy tvrdí, že je dělá takřka neviditelnými. Pokud jste světlejší typ a sněhový odstín vám opravdu nelichotí, obstarejte si například tuto mikinu od Malene Birger, která je zdobena moderními květy, jež jsou tuto sezónu enormně aktuální.

Autor: bymalenebirgerAutor: bymalenebirger

Bílé šaty nejsou pouze symbolem svatby, ohromnou parádu v nich uděláte i letošní léto, kdy je v horkých dnech můžete nosit ve dne v noci. Bělostné šaty jsou romantické, něžné a navíc skvěle podpoří čerstvé letní opálení. Tento exkluzivní model od Teda Bakera doplňte jednoduchými zlatými šperky a vysokými podpatky.

Autor: psycheAutor: psyche

na běžné denní nošení je ideální popadnout vždy větší kabelu, která kromě peněženky, telefonu a klíčů unese také školní potřeby, desky do práce a spoustu dalších nezbytností. Večerní party ale vyžaduje něco originálního a menšího, neboť potřebujete jen trochu peněz a líčidla na upravení make upu. Inspirujte se například tímto modelem od Charlotte Olympia, jehož originalita je nenapodobitelná.

Autor: mytheresaAutor: mytheresa

Každá žena by měla vlastnit nějaké ty univerzální kousky, jako jsou jednoduché černé ,,koktejlky", lodičky v krémové barvě a samozřejmě také sako, jež lze využít na jakoukoliv formálnější událost, ale také k ležérnímu outitu v podobě džínů a tenisek. Pokud vám takový kousek ještě chybí, pořiďte si tento jednoduchý z Manga v bílé barvě, který můžete kombinovat prakticky s čímkoliv.

Autor: veromodaAutor: veromoda

Chcete svůj čistý outfit doladit k dokonalosti? Pak vám prostě nemůžou chybět sněhové polobotky s praktickým odvětráváním, které skvěle užijete jak v horkých letních dnech, tak na jaře nebo začátkem podzimu. Tento model pořídíte od značky Yosi Samra, nicméně obdobné varianty a za lepší ceny seženete například u Bati.

Autor: shopbopAutor: shopbop

Článek Jak v červnu oslnit? Jděte do bílé byl publikován 7. července 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy, Značky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...