Letní overaly 6 krát jinak

Tagy:  móda, letní móda, oblečení, nakupování, střih, barvy, kalhoty, šaty

Sponzorované odkazy:

Letní overaly 6 krát jinak

Overaly hlásí svůj velkolepý comeback, na který jistě většina žen čekala, jako na smilování. Její praktičnost a pohodlnost je totiž nevyčerpatelná a v široké nabídce nejrůznějších druhů, budete mít opravdu problém, si vybrat ten nejlepší. Sexy kousky na tělo, volnější varianta na procházku, sportovnější styl do města. To všechno a mnoho dalšího jsou overaly. My jsme pro vás vybrali ty nejlepší, tady jsou!

V overalu můžete být neuvěřitelně sexy, a to především v případě, že se můžete chlubit štíhlou postavou, jako například tato modelka. Přiléhavý materiál vám vykouzlí dlouhé nohy a v kombinaci s vysokými podpatky, budete více než IN. Varianta s kratším topem je navíc dalším bodem k dobru, neboť právě tento střih svršků, je v létě 2014, nejvíce aktuální. Kousek na vás čeká v prodejnách Nastygal za cenu 2455 korun.

Autor: NastygalAutor: Nastygal

Preferujete za každou cenu pohodlí, ale přesto chcete jít ruku v ruce s aktuálními trendy? Pak vás jistě zaujme tento příjemný kousek z kolekce Rag a Bone, který je komfortnost sama. Černá barva je univerzální, čili je čistě na vás, zda ji budete kombinovat s výraznými barvami anebo podle vzoru návrhářů, pouze s bílým nátělníkem. K overalu obujte pohodlné tenisky nebo kecky a buďte po celý den prostě ,,free". Kousek vás bude stát 1625 korun.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Lacláče a jejich módu, si pamatují ještě naše maminky, ne-li snad dokonce babičky. Nicméně móda se opět vrací a opakuje a proto bez lacláčů letos nedáte ani ránu. Pořiďte si buď obyčejné džínové nebo plátěné, pro pohodlné nákupy anebo vsaďte na sexy semišovou variantu ze Shopbop, ke které se dokonale hodí vysoké jehly a výrazné líčení s červenou rtěnkou.

Autor: shopbopAutor: shopbop

Overal nemusí nutně znamenat dlouhé nohavice. Ty jsou sice pohodlné, ale v letních dnech, kdy teploty sahají k třicítkám, opravdu nepříjemné. Pořiďte i proto také ultra krátkou variantu s kraťasy, kterou v červenci a v srpnu, jistě nejednou oceníte. Overaly tohoto typu najdete snad ve všech prodejnách s módou, a to od výrazných barevných kombinaci, až po jemnější typy. Tento kousek na vás čeká v prodejnách Asos a seženete jej za super cenu – 425 korun.

Autor: asosAutor: asos

Šaty nebo overal? Tato otázka vás asi přirozeně napadne, při pohledu na tento kousek. Ve skutečnosti je opravdu jedná o overal, jehož spodní díl je tak chytře střižen, že budete mít pocit, jako byste na sobě měli neuvěřitelně pohodlné a promakané šaty. V tomto overalu se vypravte s klidem do kanceláře, neboť nikdo nebude mít pochyb o tom, že je spodek, právě sukně. Pro overal si zajděte do obchodu House of harlow 1960, stát vás bude 5025 korun.

Autor: houseofharlow1960Autor: houseofharlow1960

Chcete se v overalu blýsknout také ve společnosti? Pak vás jistě nadchne nejnovější kolekce od Kenzo, která hýří sexy barvami, žíhaným vzorem a také overalovým střihem. Do společnosti dámy již dávno nemusí nosit pouze šaty, jděte s dobou a pořiďte si overal, který je mnohdy podstatně více smyslný.

Autor: openingceremonyAutor: openingceremony

Článek Letní overaly 6 krát jinak byl publikován 21. července 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...