Pohodlné dřeváky - ty musíte mít!

Tagy:  obuv, dřeváky, móda, nakupování, léto, model, dřevo

Sponzorované odkazy:

Pohodlné dřeváky - ty musíte mít!

Od pradávna sníte o botách, které budou pohodlné, stylové, na první pohled moderní a zkrátka perfektní od A do Z? Pak jste se konečně dočkali, protože přichází móda dřeváků. Samotný název zní trochu krkolomným a možná vesnickým dojmem, ale nenechte se zmást. Tyto botičky si oblíbily i světové celebrity a nedají bez nich krok. Co na ně říkáte vy, pořídíte si alespoň jeden nápaditý kousek?

Pro odvážné holky

Tak tento kousek si určitě nemůže dovolit každá žena, neboť se jedná o opravdu odvážný kousek. Jednak k němu musíte sladit doplňky a především, nesmíte patříte k těm ženám, které na trochu vyšších podpatcích, nevzhledně vrávorají. Pokud ale máte jistý krok, oblečte ležérní džíny a hurá do města.

Autor: freepeopleAutor: freepeople

Pohodlí především

Pokud přeci jenom preferujete pohodlí před obuví, za kterou se každý otočí, kolekce od Free people, vás jistě mile potěší. Dřeváčky jsou z příjemného opracovaného dřeva a navíc z kůže, která je pohodlná, nedře a o nožky pečuje. Na výběr máte z několika variant, od nejsvětlejší béžové, až po klasickou černou.

Autor: freepeopleAutor: freepeople

Vysoké, ale komfortní

Extrémně vysoké podpatky pro vás byly roky něčím nepředstavitelným? A to ne proto, že byste si je kvůli výšce nemohli dovolit, ale spíše z důvody nepohodlní a bolesti chodidel. Pravdou je, že trávit celý den ve vysokých jehlách, je po většinu dam, prakticky nepředstavitelné. S příchodem dřeváků se ale nemyslitelné stává skutečností. I ty nejvyšší podpatky jsou nositelné a co víc, pohodlné. Pořiďte si minimálně jedny, a to od značky Farfetch.

Autor: farfetchAutor: farfetch

Nejenom sandály

V letních měsících zcela jistě převažuje nošení sandálů, nicméně najdou se dny, kdy by vám v žabkách nebo děrovaných lodičkách, byla zima a především nepříjemně. Pro tyto případy si obstarejte stylové dřeváky s vyšším vázáním, které noze dodají šmrnc. Nápaditým prvkem je také volná špička, která evokuje léto. Tento pár najdete v nejnovější kolekci značky Free people.

Autor: freepeopleAutor: freepeople

(Ne)dřeváky

Na předchozích modelech, bylo jasně vidět, o jaký druh obuvi se jedná. Pokud ale nepeferujete vyšší podpatky, ani platformu a nechcete svůj outfit kombinovat s dřevem, obstarejte si tuto rafinovanou variantu, která má podážku sice ze dřeva, ale vy si ničeho nevšimnete.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

S děrováním

Comeback letošní sezónu zaznamenala také obuv s děrováním, kterou ocení nejenom ženy, ale také muži. Trávit celý den v práci v uzavřených botách, je nepříjemné, ale obout například do kanceláře sandále, je nevhodné. Děrované dřeváky vaše dilema rázem vyřeší a vy tak získáte další módní kousek do zásoby.

Autor: overstockAutor: overstock

Trocha barev neuškodí

Máte už dost nudných kombinací černé, bílé a béžové s hnědou? Pak si buďte jisté, že i barevnější dřeváky, jsou k mání a navíc vypadají skvěle. Například tento kousek od Jeffreyho Campbella, který zakoupíte na Jades24, je stylovým doplňkem a navíc velmi pohodlným.

Autor: jades24Autor: jades24

Článek Pohodlné dřeváky - ty musíte mít! byl publikován 23. července 2014 v 11.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...