V čem vyrazit na pláž?

Tagy:  nakupování, léto, červenec, srpen, pláž, voda, moře, dovolená, plážová móda

Sponzorované odkazy:

V čem vyrazit na pláž?

V horkých letních dnes se aktivity točí především okolo přírody, vody a samozřejmě pláží, kde se opálíte, odpočinete si a případně i zasportujete. Není zkrátka nad to, moct strávit nedělní odpoledne u vody, na vyhřátém písku. Pokud se ale považujete za milovnice módy, musíte být trendy i v parnu a také u moře. Podívejte se, jaké kousky se aktuálně vyskytují v obchodech a jsou naprosto ideální jakožto stylová plážová móda.

Sexy výstřih

Pokud už se máte u vody svlékat, pak byste vždy měli upozornit na své přednosti a naopak se snažit zakrýt nějaký ten nedostatek. Máte-li bujnější poprsí, sáhněte po klasickém trojúhelníčkovém plavkovém vršku, který vám skvěle padne. Ovšem zoufat nemusejí ani majitelky chlapeckého hrudníku, existují totiž módní vychytávky, díky kterým dostanete na objemu. Vhodnou volbou jsou například třásně. Tento komplet zakoupíte u Neimanmarcus za 605 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Volnější přehoz

Na léto je vždy vhodné, si pořídit nějaký volnější průsvitný vršek, který lze využívat tak nějak neutrálně. Dokonale poslouží jako pareo přes vršek plavek, zakryje i bříško, takže můžete vyrazit například do obchodu, aniž byste se museli zbavovat plavek, co máte zrovna na sobě. Pokud si tuniku oblečete k šortkám, s klidem se jděte projít po okolí. Tento kousek na vás čeká v prodejnách Superdry za 1695 korun.

Autor: superdryAutor: superdry

Ála košile

Klasickou košili u vody asi příliš neužijete, neboť je na letní dny trochu těžkopádná. Vyzkoušejte ale obdobný střih z lehkého průsvitného materiálu v přímořských barvách a motivech, který poslouží například v případech, kdy zajde sluníčko a vy budete mít pocit náhlého ochlazení. Tato varianta je k mání v Asosu za 1125 korun.

Autor: asosAutor: asos

Beach tílko

Tílek není nikdy dost a obzvláště ne v letních měsících, kdy je hojně užijete, a to nejenom k vodě nebo na dovolené. Obstarejte si například toto stylové z Nastygal, které má typický letní ,,beach" motiv, jež je samozřejmě v červenci aktuální. Tílko vás vyjde za 622 korun.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Slušivý overal

Overaly hlásí comeback, proto by se ve vašem šatníku měly objevit, a to nejenom v dlouhé podobě, ale i v té kratší. K vodě je overal ideální volbou, neboť budete mít po ruce kousek, který snadno obléknete i svlečete a který je navíc ležérní. Proužky taktéž patří k módním záležitostem, takže hurá do nich! Tento overal zakoupíte v Asosu za 970 korun.

Autor: asosAutor: asos

Jednodílná varianta

Ne všechny ženy si potrpí na dvoudílné plavky, a to třeba proto, že se nepyšní zrovna výstavním bříškem. Pokud jste do léta nestihli shodit přebytečné kilogramy a nějaký ten špíček vlastníte, vsaďte na jednodílnou variantu plavek, které problém efektivně vyřeší. Tyto stylové zakoupíte u Miss Guided za super cenu – 555 korun.

Autor: missguidedAutor: missguided

Už žádné slim!

Na co při třicetistupňových vedrech zapomeňte, jsou džíny a také slim kalhoty, které jsou nekomfortní a vy se v nich budete nepříjemně potit., Naopak se zaměřte na volnější a vzdušnější variantu, která je jako vánek. Tyto kalhoty pořídíte v Asosu za 725 korun.

Autor: asosAutor: asos

Článek V čem vyrazit na pláž? byl publikován 26. července 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...