Módní inspirace od YSL

Tagy:  značka YSL, yves saint laurent, oblečení, doplňky, obuv, móda, nakupování, kvalita, luxus

Sponzorované odkazy:

Módní inspirace od YSL

YSL, neboli Yves Saint Laurent, je jméno, které zní na poli módy již desítky let. Stojí za ním jeden z nejtalentova­nějších francouzských návrhářů, který se netajil svou homosexuální orientací ani maniodepresivní psychózou. Kontroverzní osobnost byla sice poznamenána psychickou nerovnováhou, o to nadanějším však byla umělcem. Dnes je značka YSL považována za symbol luxusu, elegance a vysoké kvality. Pořiďte si alespoň jeden reprezentativní kousek do své sbírky a ukažte světu, že módě rozumíte a umíte ji nosit.

Psaníčko s typickým logem na první pohled hlásá, kdo jej vyrobil. Nicméně jakmile kabelku uchopíte do rukou, už ji nikdy nebudete chtít odložit. Pravá kůže, zlatá aplikace a hedvábná podšívka, to vše společně tvoří dokonalý módní doplněk do společnosti, který každý outfit, pozvedne na vyšší level.

Autor: luisaviaromaAutor: luisaviaroma

Vysoké jehly a platforma. V tomto duchu se ponese obutí pro podzim 2014, kterému kousky od YSL, budou samozřejmě vévodit. Jednoduché kotníkové kozačky mohou působit obyčejným dojmem, nicméně použití kvalitní kůže a ruční práce, vás přesvědčí o opaku.

Autor: YOOXAutor: YOOX

K módním doplňkům patří bez pochyby také brýle, bez kterých se lze v horkých letních dnech, jen těžko obejít. Pokud jste doposud nosili levné náhražky, sáhněte tentokrát po něčem unikátním, jako jsou tyto brýle z poslední kolekce YSL. A pokud by vám nevyhovovalo černé provedení, k dispozici je také hnědý nebo zlatavý odstín.

Autor: monnierfreseurAutor: monnierfreseur

Obzvláště pokud pracujete v kanceláři, kde se musíte oblékat elegantněji a formálně, oceníte alespoň jednu opravdu kvalitní a luxusní kabelku, která se hodí prakticky ke všemu a vypadá naprosto dokonale. Trefou do černého je tento béžový kousek od YSL, který zkrátka nemá obdoby.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Kůže z módy nejspíš jen tak nevyjde, proto se nebojte koženými kousky zásobovat svůj šatník. Bundu v tomto materiálu má doma snad každá nákupní maniačka, co by vám ale mohlo scházet, je trendy kožená sukně. Ta se skvěle hodí k formálnější halence, díky které bude působit jemnějším dojmem.

Autor: net-a-porterAutor: net-a-porter

V létě rozhodně užijete sandálky na vysokém podpatku, které se hodí na party nebo na schůzku s partnerem. Kdy je ale opět ,,oprášíte", je plesová sezóna. Pořiďte si proto kvalitní pár střevíčků, který vydrží nápor tanečníků a nejrůznější taneční kreace. Yves Saint Laurent se v oblasti bot skvěle vyzná, takže se nebojte, že byste koupili zajíce v pytli.

Autor: barneysAutor: barneys

YSL se kromě dokonalých oděvů a bot soustředí také na exkluzivní módní doplňky, které jsou výrazné, nevšední a pro jednoduchý outfit naprosto geniální. Co říkáte například na tento zlatý masivní náhrdelník, který by vám kolegyně v práci záviděly?

Autor: net-a-porterAutor: net-a-porter

Značka YSL se sice nese v duchu francouzské elegance a glamour, nicméně čas od času překvapí výraznými barvami, které jsou navíc pro léto typické. Svěží růžová kabelka je sázkou na jistotu.

Autor: mytheresaAutor: mytheresa

Článek Módní inspirace od YSL byl publikován 31. července 2014 v 12.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...