Letní kolekce aneb šortky 7 krát jinak

Tagy:  kraťasy, motivy, vzory, květiny, barvy, vysoký sed, džínové kraťasy, nakupování, léto

Sponzorované odkazy:

Letní kolekce aneb šortky 7 krát jinak

Šortky jsou typickým letním outfitem, kterým v horkých dnech rozhodně nepohrdnete. Nosit je můžete ve sportovním duchu, ležérně, jen tak k vodě nebo elegantně. Některé kousky navíc skvěle využijete i na podzim nebo dokonce v zimě, kdy je doplníte teplejšími punčochami. Pořiďte si nové kousky ze žhavých letních kolekcí a buďte za hvězdy!

Sukně nebo kraťasy?

Trendem letošní sezóny jsou kraťasy s volnějším předním dílem, který z nich na první pohled tvoří sukni. Tento model je nejenom stylový a velmi ženský, ale také pohodlný, což o krátkých sukních, tvrdit nelze. Vyzrajte nad módou a pořiďte si kousek například z obchodu Chicnova, za skvělých 465 korun.

Autor: chicnovaAutor: chicnova

Vysoký sed

Nejenom kraťasy, ale také sukně a kalhoty s vyšším sedem, se již nějakou dobu drží na vrcholu. Důvod je jednoduchý. Vyšší sed dovede vykouzlit sexy boky a opticky prodloužit nohy, což především majitelky menší postavy, ocení. A kam si pro džínové šortky zajít? Například do prodejen Tally weijl, kde je momentálně seženete i za 299 korun. Další super volbou je potom H&M, Nastygal nebo Zara.

Autor: nastygalAutor: nastygal

Střih do ,,áčka"

Dalším skvělým trendy hitem, jsou šortky střižené do ,,áčka", jež mají jednu super vlastnost. Dokáží zamaskovat nedokonalosti jako je větší zadeček a objemnější stehna. Pokud se tedy nepyšníte mírami topmodelek a raději některé partie schováváte, šortky tohoto typu jsou jasnou volbou. Zakoupit je můžete v Mangu za 599 korun.

Autor: brownsfashionAutor: brownsfashion

Elegantní verze

Neuměli jste si doposud představit šortky v elegantní verzi? Tady je důkaz, že i takové kousky lze snadno pořídit a vypadat v nich skvěle a kultivovaně. Podívejte se například do obchodu Zara a pořiďte si obdobný kousek, který kombinujte s halenkou nebo sakem. Do kanceláře se tak vypravíte v pohodlném outfitu, který je šik a stále formální.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Květinový vzor

Květy letos hlásí velkolepý comeback, a tak ve vašem šatníku nesmějí chybět. Pokud jste si je doposud nepořídili, vyzkoušejte je v podobě romantických šortek s vyšším pasem, které jsou ženské a velmi mladistvé. Probuďte své roztomilé já již za skvělých 399 korun, a to v prodejnách The hut.

Autor: thehutAutor: thehut

Abstraktní motivy

Pojem abstraktní motivy je poměrně obsáhlí a nutno podotknout, že ne vždy zcela moderní. Co je ale trefou do černého, jsou šipky, čáry, pruhy a ostré linie. Tyto šortky od značky Missoni jsou skvělým společníkem ve dnech s vysokými teplotami, proto se pro ně vydejte do stejnojmenného obchodu.

Autor: mytheresaAutor: mytheresa

Barvy všeho druhu

Čeho letos rozhodně není dost, jsou barvy všeho druhu, kterými se obchodní domy a výlohy butiků, jenom hemží. Obstarejte si na letní dny pestré šortky s vyšším sedem, které dokonale doplní jednoduché bílé tílko, slaměný klobouk a ,,kristusky". Tyto kousky na vás netrpělivě čekají v obchodech Yesstyle za super cenu 490 korun. Tak na co ještě čekáte?

Autor: yesstyleAutor: yesstyle

Článek Letní kolekce aneb šortky 7 krát jinak byl publikován 2. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...