7 sandálků na letní party

Tagy:  obuv, večírek, party, sandále, sandálky, oblečení, oděvy, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

7 sandálků na letní party

Večírky jsou celoroční zábavou, díky které alespoň na jeden večer zapomenete na zaměstnání, rodinné povinnosti a celkový stereotyp, který se, chtě nechtě, jednou prostě dostaví. V létě si party ale můžete užívat podstatně více, neboť vám nic nebrání v obléknutí sexy šatiček a obutí otevřených sandálků, na které můžete v zimě zapomenout. Přinášíme vám několik žhavých tipů, které obohatí šatník a dokonale prodlouží nohy.

Vysoké jehly nikdy nevyjdou z módy a pro ženy s menší postavou, jsou jakýmsi vysvobozením. Každá žena by ve svém botníku měla vlastnit alespoň jeden neutrální pár v černém provedení, který dokonale ladí s šaty, ale také s kalhotami a společenštějším oděvem. Tento kousek můžete pořídit v prodejnách Miu Miu, kde jsou boty kvalitní a ručně šité.

Autor: barneysAutor: barneys

Kovové aplikace jsou stále IN, a to nejenom na košilích a kabelkách, ale také na obuvi, která díky plíškům a flitrům působí zajímavým a poutavým dojmem. K tomuto páru od značky Carvela ideálně oblečte jednoduché koktejlové šaty nebo úzké kalhoty. Doplněk v podobě bot musí být výrazný, proto zbytek oblečení volte jednodušší.

Autor: shopbopAutor: shopbop

Investice alespoň do jedněch kvalitních bot se vyplatí. Jednak získáte originální módní doplněk, který jen tak někdo mít nebude a navíc se vaše nohy budou cítit jako v bavlnce. Pakliže chcete vsadit na luxusní obuv, vyberte si značku Dolce and Gabbana, která je v tomto ohledu naprostou jedničkou. Sandálky z aktuální letní kolekce jsou posety barevnými motivy ve stylu námořnictva, které jsou opravdu v kurzu. V kombinaci s bílými šaty budete na party k nepřehlédnutí.

Autor: matchesfashionAutor: matchesfashion

Dalším neodmyslitelným kouskem každého botníku, jsou sandále nebo lodičky béžového provedení. Ty se hodí prakticky ke všemu, proto se na party můžete vyřádit s barevností šat nebo psaníčka. Tento pár je k mání u Valentina, avšak podstatně levnější variantu seženete například v obchodech Zara, Mango nebo v prodenách obuvi Baťa a Reno.

Autor: ekseptionAutor: ekseption

Sandálky nemusejí být nutně páskové, bohatě postačí vzdušná otevřená špička a volná pata. Tento kousek je díky svému tvaru maximálně pohodlný, proto budete moci protančit celou noc, aniž by vás boleli nohy a druhý den jste byli prakticky nepoužitelní. Vínová je navíc v kurzu, proto rozhodně neváhejte a vydejte se nakupovat do CCC nebo Deichman, kde vás sandálky vyjdou na příjemných 899 korun.

Autor: barneysAutor: barneys

Boty mohou sloužit jako doplněk v podobě šperku, kterým tyto střevíčky beze sporu sou. Výrazný kombinace růžové a oranžové je neuvěřitelně trendy, zajímavá aplikace upoutá veškerou pozornost a pohodlná podrážka zaručí komfort na celý večer. Takto výrazná obuv si žádá jednoduché šaty nebo úzké džíny, jež prodlouží krok a opticky zeštíhlí postavu.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Letní party a večírky si žádají zpravidla vyšší podpatky, které dodají outfitu na eleganci a lehkosti. Ovšem trávit celý večer a noc ve vysokých jehlách, může být pro někoho krajně nepříjemné. Nebojte se vsadit na trendy platformu, která je opět v kurzu a navíc se pyšní nekonečnou komfortností.

Autor: lanecrawfordAutor: lanecrawford

Článek 7 sandálků na letní party byl publikován 8. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...