Slevy jsou tu aneb 7 stylových brýlí za pár korun

Tagy:  sluneční brýle, oči, čočka, sluníčko, léto, teploty, móda, zdraví, zrak

Sponzorované odkazy:

Slevy jsou tu aneb 7 stylových brýlí za pár korun

Sluneční brýle jsou nedílnou součástí letního outfitu, bez kterých by nikdy nebyl kompletní. Kromě faktu, že jsou stylovým doplňkem a módním výstřelkem, dokáží vás také účinně ochránit před slunečními paprsky a zamezit tak poškození očí a nepříjemnému slzení. Chcete si pořídit pár kousků do zásoby, ale neplánujete již více utrácet? Pak se podívejte na těchto pár atraktivních kousků ze slev, kterým těžko odoláte.

Proč byste alespoň jednou nemohli vypadat jako elegantní a vždy šarmantní Francouzky? K tomu, abyste se cítili právě jako tyto ženy, pro které e móda prakticky vším, postačí vám výprodejové brýle z Chic nova. Ty jsou zajímavé svým tvarem a také zlatavou aplikací, která brýlím dodává jakýsi punc noblesy. Nakupujte ve slevách již dnes a výrazně ušetříte. Tyto brýle vás vyjdou na pouhých 195 korun.

Autor: chicnovaAutor: chicnova

Dalším módním výstřelkem ze slevové kolekce značky Chicnova jsou tyto retro brýle ve stylu hippies. Nemají sice obroučky, za to se mohou pyšnit nevšedním tvarem, který schová prakticky celý váš obličej. Jemně narůžovělá skla zároveň podpoří přirozené opálení. Model vás bude stát 215 korun.

Autor: chicnovaAutor: chicnova

Milujete zvířecí vzory a tak nějak se jich prostě nedokážete vzdát? Letos sice v módě příliš nebyly, nicméně jejich doma zase přijde, proto nic s leopardem nebo zebrou nadobro nevyhazujte, ale pouze schovejte na lepší časy. To platí i o tomto netradičním crazy modelu, opět od Chicnova, který se za cenu 165 korun, prostě vyplatí pořídit.

Autor: chicnovaAutor: chicnova

Kulatější obroučky sluší především majitelkám drobnějšího obličeje srdcového tvaru, kterému dodají jemnost a hravost. tento druh brýlí skvěle doplní ležérní styl s džínami, kostkovanou košilí a jednoduchou koženou bundičkou. Zakoupit je lze v prodejnách Chicnova za 145 korun.

Autor: chicnovaAutor: chicnova

Elegantnější varianta slunečních brýlí se hodí především pro ženy, které musejí nosit kostýmky a celkově formálnější oděv, který vyžaduje jejich zaměstnání. Tyto brýle od značky Mango jsou jednoduché, nenápadné a svou barvou velmi neutrální, proto se hodí prakticky ke všemu. Vaše mohou být již za 299 korun, a to dokonce s praktickým pouzdrem.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Pilotky z módy asi nikdy nevyjdou, proto lze s jistotou tvrdit, že jich nikdy není dost. Průhledná skla, matná skla, barevné i černé obroučky nebo ty se stříbrnou aplikací. Pokud ještě nemáte všechny, nyní nastala ideální doba na vylepšení doplňků a investování. tento kousek vás v prodejnách Bershka vyjde na super cenu 199 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Veliká skla jsou praktická už jenom proto, že dokáží mnoho schovat a zakamuflovat. Potřebujete se vypravit do města mezi lidi, ale rozhodně nemáte náladu se v tomto počasí líčit? Pak si pořiďte právě takovéto brýle a o make up máte postaráno. Tento kousek na vás čeká v obchodech Reserved se slevou 50 procent. Koupit e tedy můžete za senzačních 179 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Článek Slevy jsou tu aneb 7 stylových brýlí za pár korun byl publikován 15. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...