6 tipů na sexy večírkovou obuv

Tagy:  obuv, střevíce, sandále, lodičky, party obuv, boty na večírek, podpatky, značka, luxus

Sponzorované odkazy:

6 tipů na sexy večírkovou obuv

Večírky jsou celoroční zábavou, na kterou se můžete vydat v jakémkoliv ročním období. Obvykle se totiž konají v nějakém baru, restauraci či jiné uzavřené společnosti. V tom tkví kouzlo party akcí. Ať je venku slunečno nebo padají trakaře, vy se můžete obléknout jako sexy dračice a vydat se poznávat nové lidi. Na večírek se však rozhodně nehodí klasické obutí, které nosíte přes den, jaké kousky jsou moderní letos?

Hvězda noci

Jste-li rádi středem pozornosti a chcete na každé akci vynikat, pak si musíte obstarat takové kousky, které na sebe automaticky strhávají světlo a pohledy ostatních. V kurzu jsou nyní metalické odstíny, tak tohoto trendu směle využijte. Pořiďte si například lodičky s jehlovým podpatkem ve stříbrném provedení, které se dokonale hodí k černým koktejlovým šatům. S doplňky to nepřehánějte, boty jsou šperkem sami o sobě.

Autor: jades24Autor: jades24

Hlavně v pohodlí

Nevýhodou jehlových podpatků je fakt, že ač vypadají senzačně, nohy v nich trpí. Pokud hodláte celou noc sedět u baru, pak si je obujte, v případě, že ale chcete také tančit a bavit se, raději se zaměřte na něco pohodlnějšího. V módě jsou opět ultra tlusté podpatky, tak toho využijte a vsaďte například na tyto černé semišky, které se hodí jak k šatům, tak k úzkým džínám a dokonce k elegantnímu kostýmu. Využít je tak můžete i na denní nošení.

Autor: nathalieschutermanAutor: nathalieschuterman

Univerzální pásky

Každá žena by ve svém šatníku měla mít pár univerzálních kousků a stejně tak je to i s obuví. Chybět by neměly neutrální krémové lodičky, černé balerýny, pohodlné tenisky a pak jednoduché černé páskové střevíce, které si své uplatnění najdou vždy. Nosit je pak můžete k jakýmkoliv šatům, ke kalhotám, k džínám i k elegantnější verzi šortek. Pořiďte si tyto páskové boty od Charlotte Olympia a své koupě jistě litovat nebudete.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Stylové kování

Dalším trendy kouskem, který v záplavě střevíců a lodiček jasně vyčnívá, je stylové kování. Již několikátou sezónu jsou v kurzu kovové aplikace, nejrůznější špičky, řetězy a bodce, které chytře zdobí nejenom obuv a šatům dokáží dodat na jedinečnosti. Pořiďte si tyto originální lodičky, ve kterých se rázem stanete královnou parketu. Obutí chytře kombinujte s jednoduchým koženým psaníčkem, pouzdrovými šaty a koženým ,,křivákem".

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Jako pro popelku

Ženy odjakživa milují barvy, kameny a vše, co se třpytí. Některé kousky mohou působit přeplácaným a laciným dojmem, to ovšem neplatí o luxusních střevíčkách z nové kolekce Steve Madden, které jsou stvořeny jako pro moderní popelku. V těchto botách budete zářit nejenom na parketu, ale oslníte v nich i na romantické schůzce. Nosit je můžete jak k šatům, tak například k jednoduchým džínám, kterým dodají na exkluzivitě.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Luxusní kousek

Razíte tu teorii, že boty by měly být kvalitní a jedinečné, proto si za ně rádi připlatíte? Pak si posviťte na nejnovější kolekci od Alexander Wang, která je plná inovací a nápadů, jak zaujmout na první pohled. Páskové sandále můžete nosit v létě, ale díky zakryté špičce, si je s klidem obujte i na podzim nebo na jakoukoliv party. Obdobný kousek mít ve vašem okolí, jistě nikdo nebude.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Článek 6 tipů na sexy večírkovou obuv byl publikován 23. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Boty a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...