Jak se nalíčit na pracovní pohovor?

Tagy:  líčení, jak se nalíčit, make up, jemné líčení, pudr, tvářenka, stíny, řasenka

Sponzorované odkazy:

Jak se nalíčit na pracovní pohovor?

Pracovní pohovor je velmi důležitý, obzvláště pokud se se jedná o pozici, kterou si přejete získat. Mít skvělý životopis, dobré recenze, zkušenosti a vzdělání ale nestačí. Podstatný je také první dojem, od které se následně bude odvíjet zbytek celé akce. Jak byste tedy měli vypadat?

Jak vypadat na pohovor?

Rozhodně zapomeňte na hluboké výstřihy, krátké sukně, výrazné barvy a crazy líčení. Zkrátka vsaďte na jednoduchost a eleganci, se kterou to nikdy nemůžete zkazit. Byť jste možná inteligentní osobou, výrazný make up a příliš odhalené kůže, by celý doje zkazilo. V tomto případě se tedy vždy držte při zemi a to i za předpokladu, že jste jinak divocí a nezkrotní.

Jak se nalíčit?

Decentní a elegantní by mělo být oblečení a také celý make up. V hlavní roli je sjednocená hebká a čistá pleť, jemné stíny, které podtrhnou vaše oči, jedna vrstva prodlužující nebo zhušťující řasenky a takřka nenápadná rtěnka nebo lest na rty.

1. krok – sjednocenost

Líčení musí být decentní, prakticky nenápadné, ale pokud nemáte dokonalou pleť, která nepotřebuje ani trochu líčidel, budete potřebovat kvalitní make up. Vyzkoušet můžete novinku od Bobbi Brown, která přichází na trh s transparentním make up pro smíšenou pleť. Pomocí houbičky jej snadno nanesete, produkt nezatěžuje póry, nevysouší pleť a obsahuje pudrové složky. Nemusíte se tak bát lesku ani nepříjemného potu. Druhou novinkou je jemný make up od Burberry, jež je luxus a dokonalost sama. Myslete na to, že podkladový make up musí být vždy precizní. Vyplatí se proto zainvestovat.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcusAutor: burberryAutor: burberry

2 krok – hebkost a žádný lesk

Udržet pleť hebkou a bez lesku po celý den, může být poměrně složité a obzvláště v případě, jste-li vystaveni nepřízním počasí nebo stresu, který při pohovoru hrozí. Obstarejte si proto kompaktní pudr, který splyne s pletí a dodá ji dokonalý vzhled. Skvělou volbou je novinka od Laury Mercier nebo minerální pudr od značky MAC, který používají i světoví stylisté.

Autor: lauramercierAutor: lauramercierAutor: macAutor: mac

3. krok – svěžest

Nic nepůsobí hůř, než na první pohled unavená a strhaná osoba. Vy ale na pohovoru potřebujete vypadat svěže a ne jako někdo, kdo nespal celou noc, ne-li celý týden. pro všechny případy si proto obstarejte kvalitní minerální tvářenku od Bobbi Bron, která oživí, okamžitě dodá energii a líčka zahalí do přirozeného odstínu s trochou třpytek. Drhou variantou je pak tvářenka od Revolveclothing, kterou lze používat po celý rok.

Autor: barneysAutor: barneysAutor: revolveclothingAutor: revolveclothing

4. krok – jemné stíny

Aby oči nebyly unavená a vypadaly opticky větší, měli byste vlastnit alespoň základní paletku očních stínů. Na večerní líčení si vykouzlete kočičí oči, nicméně na pohovor se hodí pouze decentní jemná varianta. Paletka stínů od Cle de Peau je pro váš účel ideální.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

5. krok – krásné řasy

Všechny ženy by měly své řasy stavět na obdiv, proto pokud jsou dlouhé a husté, dokáží zázraky a pohled změní k nepoznání. Pohled mrkací panny nechte na jindy, ale prodlužovací a zhušťovací maskaru určitě použijte. Skvělým typem je novinka od Lancome nebo levnější varianta od Mac.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Článek Jak se nalíčit na pracovní pohovor? byl publikován 29. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...