Šaty, které schovají i nějaké to kilo navíc

Tagy:  nadměrné velikosti, plus size, oblečení, móda, nakupování

Sponzorované odkazy:

Šaty, které schovají i nějaké to kilo navíc

Většina žen není se svou postavou zcela spokojená. Nedostatek času, snahy, odhodlání, neschopnost vzdát se nezdravých pokrmů. To vše vede k nabírání kilogramů a utváření tukových zásob. Naštěstí ale existuje chytrá a rafinovaná móda, která díky svým jednoduchým trikům, dokáže kde jaký špíček schovat. Tentokrát je řeč o šatech, tak se inspirujte a hurá na nákupy!

Vzory, i ty zvířecí

Možná zvířecími vzory opovrhujete, protože vám připadají nevhodné a mnohdy vulgární. Ženy s větší velikostí by ale o jejich nošení měly začít uvažovat, neboť právě nápadité vzory dokáží kde co zamaskovat. Čím víc menších motivů na sobě bude látka mít, tím má větší krycí schopnost. Leopardí šaty v tmavých odstínech, jsou tak ideální variantou. Koupit je můžete například v Bloomingdales za 1233 korun.

Autor: bloomingdalesAutor: bloomingdales

Optické mámení

Dalším skvělým trikem, jak opticky ubrat nějaké to kilo navíc, je spojení několika vzorovaných prvků v jeden. Tyto šaty jsou zajímavé tím, že vlastní tečky, kola i pruhy a přitom, díky jednoduchým temnějším barvám, nejsou přeplácané ani nijak extravagantní. Tento kousek na vás čeká v obchodech Zara za 1300 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Kohoutí stopa

Kohoutí stopa je neutrálním trendem, který především ve světě elegantní módy, bude vždycky bodovat. Pracujete v kanceláři nebo zkrátka někde, kde potřebujete být formální a také čas od času za dámu? Pak vsaďte na stylovou kohoutí stopu, která má dokonalé optické vlastnosti. Tyto šaty, z kolekce Melissy Berdram, vlastní prvek kohoutí stopy v přední oblasti, kde chytře zakryje i větší bříško. Šaty vás vyjdou na 4322 korun.

Autor: neimanmarcusAutor: neimanmarcus

Výrazný pas

Spousta plnoštíhlých žen k sobě přistupuje jako k boubelkám, nasouká se do neforemných šatů a tím je vše vyřešeno. To je ale chyba, protože ne všichni mají stejný typ postavy. Pokud vás trápí silnější spodní partie, jako zadeček a stehna, pak naopak zvýrazněte pas. Podpořte svůj vzhled přesýpacích hodin, a to například pomocí dlouhé sukně do pasu a jednoduché tuniky. Tento model, který koupíte v prodejnách Promod, pro vás bude úchvatný. Vršek vás vyjde na 699 korun, spodek pak na 999 korun.

Autor: nordstromAutor: nordstrom

Vždy tmavá

Chcete-li vypadat štíhlejší a s méně kilogramy, pak vždycky sázejte na tmavé barvy, které mají neuvěřitelně zeštíhlovací schopnosti. Nemusí se vždy jednat o černou, v kurzu je také modrá, khaki zelená, vínová či tmavě šedá, která s metalickými doplňky, vypadá senzačně.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

Áčková sukně

těsné a přiléhavé materiály nejsou tou správnou volbou pro větší pozadí. Co je ale naopak ideální variantou, jsou všechny áčkové střihy, které sluší i štíhlým ženám. Jednoduchý vršek a volnější kolová sukně jsou neuvěřitelně sexy a vám budou jistě slušet. Máte-li užší pas, pořiďte si také výrazný pásek jako šperk. V případě objemnějšího hrudníku se nebojte ukázat vaše přednosti a pořídit si model s větším výstřihem. Úspěch je zaručen.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Článek Šaty, které schovají i nějaké to kilo navíc byl publikován 1. září 2014 v 12.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...