Módní mokasíny jsou opět v kurzu

Tagy:  obuv, boty, móda, trendy, nakupování, kůže, značky, cena

Sponzorované odkazy:

Módní mokasíny jsou opět v kurzu

Mokasíny jsou vycházkovou volnočasovou obuví, která si své uplatnění najde vždy a prakticky po celý rok. Obout je můžete k džínám nebo plátěným kalhotám a pokud se vám poštěstí a najdete i elegantnější kousky, rozhodně v nich vyrazte i do práce. Cesta v pohodlném obutí bude o to příjemnější.

V pánském stylu

Mokasíny jsou obvykle doménou mužů, kteří jsou schopni tento druh obuvi nosit prakticky celý rok. Déšť ani sníh mokasínům nezabrání v jejich brázdění ulicemi. Boyrient styl je letos v kurzu víc, než kdy předtím a ženám, které jej umí nosit, opravdu svědčí. Chcete si také vyzkoušet pánský šik? Pak se zaměřte na tyto stylové botičky od značky Applique, které vás vyjdou na 2035 korun.

Autor: yesstyleAutor: yesstyle

Třásně symbolem podzimu

Symbolem podzimu 2014 jsou třásně, které začínají vládnout ve všech módních obchodech, buticích a krámech s doplňky a také obuví. Skvělou variantou je v tomto případě inspirace indiánskými motivy, které jsou v barvách podzimu a navíc obsahují ony stylové třásně. Pakliže si nepotrpíte na přílišnou extravaganci a na ulici nepotřebuje vyčnívat z davu, sáhněte po jednoduchých mokasínech z Topshopu, které jsou univerzální, pohodlné a navíc za skvělou cenu, a to 525 korun.

Autor: nordstromrackAutor: nordstromrack

Sázka na kvalitu

Všechny ženy beze sporu milují nakupování, ovšem ne všechny se shodnou. Jedna zbožňuje vybírat šperky, jiná kabelky a třetí boty, kterých musí mít plný šatník a stále je to málo. Také se hrdě řadíte do poslední skupiny? Pak vás jistě potěší nová kolekce od Baťa, která je doslova nabitá kvalitními mokasíny z pravé kůže. Takové boty vydrží nábory počasí a také zajistí kýžený komfort. Tento model může být váš již za 2599 korun.

Autor: avenue32Autor: avenue32

Varianta na tůru

Nepotrpíte si na trávení volného času ve městě a každou volnou chvíli, kdy nemusíte být v zaměstnání, trávíte v přírodě? Pak zapomeňte na přezdobené modely a raději zainvestujte do kvalitních kožených mokasín s vyšší podrážkou. Ty pak můžete obout nejenom na výlet, ale také na běžné denní nošení, což jistě oceníte. Tento model může být váš za 3455 korun.

Autor: cogglesAutor: coggles

Pro mladé slečny

S módou je třeba samozřejmě myslet i na mladé slečny, které se také rády vystrojí. Nová kolekce od Isabel Marant potěší všechny teenagerské dívky, neboť je plná mladistvých prvků, aplikací, třpytek a kovových ozdob, které teď ,,letí". Obuv pořídíte v prodejnách Deichmann již od senzačních 499 korun.

Autor: farfetchAutor: farfetch

V barvách moře

Ne nadarmo se říká, že modrá je dobrá. Tento trendy kousek je toho jasným důkazem a vám bude jistě slušet. Blankytně modré mokasíny od UGG Australia jsou z pravé kůže a vlastní zdravotní podrážku, díky které bude každý krok jako pohlazení. Boty vás vyjdou na 2100 korun.

Autor: uggaustraliaAutor: uggaustralia

Článek Módní mokasíny jsou opět v kurzu byl publikován 8. září 2014 v 12.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...