Co čekat od podzimních kolekcí?

Tagy:  nakupování, podzim, kolekce, móda, oděvy, boty, doplňky

Sponzorované odkazy:

Co čekat od podzimních kolekcí?

Podzim je za rohem a vy jistě uklízíte letní kousky do spodku šatníku, kde budou čekat na další žhavou letní sezónu. Nastal zkrátka ten pravý čas obléknout dlouhé nohavice, střevíčky vyměnit za polobotky a začít se pomalu poohlížet po teplejším svetru a kabátku, který zahřeje přes den i v noci. jaké budou ale letošní podzimní trendy? Vystačíte si s loňskou výbavou, nebo to bude chtít něco nového?

Zaostřeno na mega límce

Všechno, co je pletené a vlastní to ohromný límec, je letos žádoucí. Pulovry a jemné kašmírové svetříky s mega límci jsou nejenom stylové, ale také neuvěřitelně pohodlné. Už žádné odhalené krky a nastydnutí, ale konečně teplá móda, která umí zahřát a tím neuvěřitelně potěšit studené tělo, znavené přicházejícím podzimem. Ať už milujete barvy nebo preferujete podzimní šeď, jedno je jisté, volné límce na všechny způsoby, vám nesmějí chybět.

Autor: bloomingdalesAutor: bloomingdales

Volný a pohodlný kardigan

Dalším hitem jsou volnější a ležérní kadigany, které byly moderní již loňskou sezónu. Pokud jste si je v minulém roce nestihli pořídit, pak nastala ideální doba na novou koupi. Béžový nebo hnědý svetr kombinujte s doplňky tón v tónu, černou variantu se zase nebojte ozvláštnit o nějakou tu výraznější barvu, v podobě kabelky.

Autor: farfetchAutor: farfetch

Jako pro cukrovou panenku

Každý rok s příchodem zimy automaticky z obchodů vymizely všechny barvy a začaly se objevovat šedé, černé a hnědé kabáty. Ale ruku na srdce, nepřijde vám tato móda už trochu nudná a nic neříkající? Pokud souhlasíte a chcete barvy nosit i na podzim či dokonce v zimě, inspirujte se novou cukrovou kolekcí od Statement, která je plná pohádkových barev. Nechybí růžové kabáty, blankytně modré svetříky a žlutí nohavice.

Autor: matchesfashionAutor: matchesfashion

Chlupy a kožešiny opět v akci

V loňských letech jste mohli ve všech módních obchodech a následně i na ulicích vidět kožešinové vesty a chlupaté kabátky. K nim letos přibyly ještě svetříky a topy s obdobnými aplikacemi. Takový model dokáže dokonale osvěžit obyčejný outfit a dodat mu opravdový velkoměstský styl, který by vám záviděla i Carry Bradshaw. K svetru od Chloe vám nesmějí chybět kožené kalhoty a černá kabelka.

Autor: netaporterAutor: netaporter

Třásně na všechny způsoby

Třásně jsou poměrně kontroverzním módním prvkem, který nikdy nemá jistě místo na výslunní. Jeden rok jsou populární, kdežto ten další o nich nikdo neslyší. Pokud doma z předešlých let vlastníte kousky právě s třásněmi, pak se letos můžete radovat a opět je přivést k životu. Třásňové topy, halenky, pulovry, mikiny, kabelky a dokonce boty. Vše je povoleno, ovšem pozor na kombinování, abyste nevypadali jako Vinetou.

Autor: lorisshoesAutor: lorisshoes

A opět ty ,,kotníčkovky"

Kotníčkové boty jsou v kurzu již nějaký ten pátek a letos tomu nebude jinak. V šatníku vám proto nesmí chybět černé polo kozačky nebo vyšší polobotky, které budou navíc zdobeny opasky, přeskami nebo nejrůznějšími plechovými cvočky. Koupit je můžete v prodejnách Zara, Deichmann, CCC, Stradivarius, Mango a podobně.

Autor: zaraAutor: zara

Článek Co čekat od podzimních kolekcí? byl publikován 18. září 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...