Trendy v líčení pro podzim 2014

Tagy:  trendy, podzim, podzim 2014, trendy v líčení, make up, nakupování, móda

Sponzorované odkazy:

Trendy v líčení pro podzim 2014

Podzim je za rohem a proto je na čase, rozloučit se s letními dny, které již avizují déšť a přeháňky. Zvykly jste si na žhavé letní líčení plné barev a bojíte se, že podzimní trendy budou jedna veliká nuda? Pak se zbavte svých zbytečných obav a nechte se inspirovat novinkami, které vás jistě překvapí a navnadí k novým nákupům.

Fialová opět vede

Fialová ve světě líčení a beauty není příliš často k vidění, neboť je její popularita poměrně pomíjivá. Letos se ale i s fialových odstínů můžete těšit, neboť právě tento podzim zase bodují. Studené fialové tóny v tmavším provedení jsou skvělé pro večerní líčení, přes den se nebojte použít také evergreen v podobě barevné řasenky, která letos hlásí comeback. Vyzkoušejte například dlouhotrvající pigmentové oční stíny od Nars, které drží po celý den a dokonce v nich odtančíte i dlouho noc. Pořídit je můžete v parfumeriích Sephora za 670 korun. Skvělým tipem na fialovou řasenku je značka Target, která se nedrolí a navíc prodlužuje. Její cena je více než příznivá, a to 150 korun.

Autor: edethAutor: edethAutor: libertyAutor: libertyAutor: targetAutor: target

Dokonalost nude rtů

Nahé líčení rozhodně není žádnou novinkou, ba naopak se jedná o poměrně zaběhnutý trend, který je ve světě neuvěřitelně populární. Žena je dokonale nalíčená a přitom vypadá naprosto přirozeně. K nahému líčení patří beze sporu také rtěnky, které jsou na běžné denní nošení ideální. Večer je pak můžete doplnit k výraznějšímu make upu, který je ozvláštněn zlatavými tóny, bronzerem a třpytkami. Dlouhotrvající variantou je rtěnka od Laury Mercier za 425 korun, levnějším kouskem je pak Pudrový odstín od Nyx za 130 korun.

Autor: smile-736Autor: smile-736Autor: lordandtaylorAutor: lordandtaylor

V hlavní roli fuchsiová

Výrazné rty jsou k kurzu také několikátou sezónu za sebou, vhodné jsou obzvláště na večerní akce, kdy působí jako dokonalý doplněk k šatům nebo kostýmu. Otázkou ale je, jaký odstín zvolit, abyste byly nevšední a jedinečné. Červená barva se jistě bude objevovat na každém rohu, vy proto vsaďte na nekonvenční fuchsiovou, která prospívá především brunetkám a černovláskám. Naprosto dokonalý odstín zakoupíte u značky Blue banana, kde vás každá rtěnka, nejen tato, vyjde na příjemných 250 korun.

Autor: stylejournalsAutor: stylejournalsAutor: bluebananaAutor: bluebanana

Bledě modrý zázrak

Možná jste si všimly, že obchody a módní butiky nějak významně zaplavují bledě modré a světle šedé odstíny. Pravdou je, že právě světle modrá barva je hitem nastávajícího podzimu, a to včetně líčení. Nebojte se své přirozené barvy a naučené postupy čas od času obměnit a přidejte do své beauty sbírky bledě modré stíny a lak ve stejné barvě. Svůj vzhled tak příjemně oživíte a možná se shlédnete v novém trendu.

Autor: bloomingdalesAutor: bloomingdalesAutor: lordandtaylorAutor: lordandtaylor

Zpátky do minulosti

Retro kousky se stávají aktuálními tématy jak v oblasti designu, tak v oblékání a samozřejmě také v líčení. Letošní podzim se zaměřte na 60. léta, kterým vévodily pravidelné černé tekuté linky a výrazné plné rty. Pokud přidáte i lehce natupírovaný účes, budete rozhodně za hvězdu. Kvalitním kouskem z oblasti tekutých linek je tento od značky Chanel, který vydrží i nápory větru a dešťů, což v České republice jistě oceníte.

Autor: polyvoreAutor: polyvoreAutor: chanelAutor: chanel

Článek Trendy v líčení pro podzim 2014 byl publikován 20. září 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...