Kabelky Fendi - kdy se vyplatí investovat?

Tagy:  kabelka, fendi, kabelky fendi, kvalitní kabelky, doplňky, móda, nakupování

Sponzorované odkazy:

Kabelky Fendi - kdy se vyplatí investovat?

Ač se kabelka řadí do sekce doplňků, bez kterých se, jak známo, lze obejít, většina žen si bez kabelky svou existenci nedovede vůbec představit. Muži tuto obsesi zpravidla nechápou, nicméně zatímco jim stačí popadnout klíče od automobilu a peněženku, dáma potřebuje mít u sebe navíc kosmetickou taštičku, žvýkačky, diář, propisku, kapesníčky, náplasti, cestovní manikúru a spousty dalších drobností, které se do kapes jednoduše nevměstnají.

Co se nakupování kabelek týče, i zde se ženy liší. Jedny preferují kvantitu a jiné spíše kvalitu. Lepší variantou je rozhodně druhý způsob, a to pořízení menšího počtu doplňků, za to z kvalitních materiálů, které jednak vydrží a navíc vypadají na první pohled exkluzivně. Chcete-li do kabelky trochu zainvestovat a zároveň nevyhodit lidově peníze oknem, zaměřte se na prvotřídní značku Fendi, která vám nabízí širokou škálu těch nejkvalitnějších materiálů a ruční práci.

Jeden kvalitní kus

Základem šatníku každé ženy, by rozhodně měla být černá kabelka. Ta se totiž hodí téměř ke všemu a její multifunkčnost nesčetněkrát oceníte. V tomto případě se vyplatí investovat do pravé kůže od značky Fendi. Kabelka je dvojitě prošitá a vlastní propracovanou podšívku, kvůli čemuž kabelka jednak drží tvar a navíc působí jako ochranný obal, díky kterému propiska nebo líčení nepoškodí materiál kabelky.

Autor: barneysAutor: barneys

Typický monogram

Stejně jako ostatní významné značky typu Dior, Channel nebo Gucci, má i Fendi svůj typický a snadno rozpoznatelný monogram. Jsou jím ,,efka", která jsou k sobě vždy obrácena, a tak celkově tvoří příjemnou celistvou strukturu. Chcete-li si pořídit luxusní módní doplněk a zároveň ukázat, že si nepotrpíte na laciné modely, ale spíše na značky, obstarejte si například toto drobné psaníčko do ruky, které je skvělým doplňkem na večeři s partnerem nebo na jakoukoliv party. Jeho cena je příznivá, pohybuje se okolo 7100 korun.

Autor: tessabitAutor: tessabit

Nestárnoucí doplněk

Spousta žen by ráda do kabelky investovala, ale bojí se jednoho velmi významného faktoru, kterým je čas. Tomu totiž podléhají i módní trendy, a tak se snadno může stát, že kousek, který si koupíte dneska, bude příští rok pasé. I na tuto variantu značka Fendi myslí a proto připravila luxusní kolekci retro kabelek, které jsou v kurzu prakticky neustále. Drobná červená kabelka na jemný řetízek s luxusní sponou je tak skvělým doplňkem, který budete moci nosit dlouhé roky a dokonce vaše dcera bude mít co zdědit.

Autor: farfetchAutor: farfetch

Do kanceláře jako dělaná

Drtivá většina populace našla své uplatnění v kancelářích, kde je třeba dodržovat jistá pravidla, ať už psaná či nepsaná. Základem je formálnější elegantní oděv, založený na absenci džínsů a tenisek. K tomu však potřebujete také luxusnější kabelku, která bude vyrobena z kvalitních materiálů a navíc pojme, kromě vašich osobních věcí, i nějaké ty papíry a desky o rozměru A4. Fendi na podzim přichází s exkluzivní byznys kolekcí, která se vám jistě zalíbí.

Autor: tessabitAutor: tessabit

Článek Kabelky Fendi - kdy se vyplatí investovat? byl publikován 3. října 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...