Perlové šperky jako nesmrtelný módní doplněk

Tagy:  doplňky, šperky, móda, bižuterie, nakupování, outfit

Sponzorované odkazy:

Perlové šperky jako nesmrtelný módní doplněk

Perly se na outfitech žen po celém světě objevují již několik staletí a nutno podotknout, že stále vypadají skvěle. Na jejich luxus a eleganci si potrpí především Francouzky, konkrétně pak obyvatelky Paříže, které je dokáží vhodně doplnit rudou rtěnkou a bílou halenkou. Pokud chcete ve své šperkovnici vlastnit unikátní klenot, který bude moderní i za desítky let pořiďte si právě pravé perly.

Ve stylu Francouzek

A přesně ve stylu Francouzek se nesou tyto jemné perličky se zlatými okraji, pocházející přímo z dílny slavného návrháře Yves Saint Laurent. Tento dokonalý umělec dokázal podtrhnout půvab dam a jejich nekonečnou ženskost vyzdvihnout právě tím správným způsobem. Tento doplněk a klenot v jenom pořídíte od 4100 korun.

Autor: farfetchAutor: farfetch

Pro jemné prstíky

Dalším, naprosto skvostným kouskem, je prsten z kolekce Bruce Lee, který je vyroben z pravého zlata a zdoben třemi luxusními perlami. Klenot je sice jemný, ale natolik originální a výrazný, že každé ženě dodá na exkluzivitě. Doplněk je vhodný pro jemné a menší ruce bez jediné chybičky. Pořídit jej můžete od 13 244 korun.

Autor: barneysAutor: barneys

Imitace k nepoznání

Ne každá žena si může dovolit investovat do pravých perel a už vůbec ne do pravého perlového náhrdelníku, který může stát i stovky tisíc korun. Možná na takový klenot nemáte dostatek financí a nebo jeho exkluzivitu ani neoceníte. Ať už je to tak či onak, pro vhodnou imitaci se vydejte do prodejen Vero moda, kde na vás čeká tento skvostný módní doplněk z oblasti bižuterie, jež se dokonale hodí k jemné smetanové blůzce nebo saku. Pořídit jej můžete již od 650 korun.

Autor: veromodaAutor: veromoda

Pro nevšední zásnuby

Zásnubní prsteny jsou si obvykle velmi podobné. Jednoduchý stříbrný obrouček zdobený větším kamenem nebo změtí několika menších kamínků. Na první pohled je zkrátka zřejmé, o jaký šperk se jedná. Pokud se hrdě řadíte k nevšedním ženám, které si nepotrpí na konvence a rády vybočují z řady, požádejte svého partnera o koupi originálního zásnubního prstene z kolekce Chloe, který je z masivního zlata, zdoben jemnou perlou.

Autor: ssenseAutor: ssense

V trochu jiném provedení

Většina perlových šperků je zdobena zlatem a samotné perly jsou často ve své přirozené krémové či bílé podobě. Toužíte po originálním šperku, který jen tak nikdo jiný mít nebude? Pak zaměřte svou pozornost na novou kolekci od značky Mirna, která je plna překvapení a netradičních motivů. Naprosto vás dostane například tento stylový řetízek ve tvaru žaludu s šedou perlou, který můžete zakoupit za 4 599 korun.

Autor: barneysAutor: barneys

K pozvednutí outfitu

Znáte ten pocit, kdy na sebe hledíte do zrcadla a stále si říkáte, že vašemu outfitu něco chybí? Pak byste si do sbírky měli pořídit elegantní brož, která i tomu nejobyčejnějšímu svetříku dodá na exkluzivitě. Skvělou volbou je například tato perlová brož z dílny Amber Sceats, kterou pořídíte za 4 533 korun.

Autor: shopbopAutor: shopbop

Článek Perlové šperky jako nesmrtelný módní doplněk byl publikován 5. října 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...