6 tipů na elegantní kabelky do kanceláře

Tagy:  elegantní kabelky, doplňky, móda, nakupování, kancelář, elegantní móda, formální kabelky, luxus, elegance

Sponzorované odkazy:

6 tipů na elegantní kabelky do kanceláře

dle statistik se většina žen dennodenně nachází v oblasti administrativy a pracuje v kancelářích. V této oblasti platí jistá pravidla, která se týkají také oděvu. Ten by měl být formálnější a elegantnější S roztrhanými džíny a volnými sandálky tak rozhodně neuspějete. Co se doplňků týče, kabelka by měla být vždy objemnější, neboť pravděpodobně potřebujete mít stále po ruce nějaký ten papír, blok, psací potřeby a samozřejmě své osobní věci. Podívejte se, jaké elegantní kabelky jsou letošní podzim maximálně v kurzu.

Potrpíte-li si na kvalitu, která na první pohled dokazuje, že se jedná o opravdu luxusní kousek, pořiďte si kabelku z pravé kůže od Alexandra McQueena, a to v této petrolejové barvě. Ta dokonale rozzáří podzimní outfit, hodí k tlumeným i pastelovějším odstínům a díky ručnímu šití vám vydrží dlouhé roky. Investice, která v tomto případě činí 22 000 korun, se tak mnohonásobně vyplatí.

Autor: LANECRAWFORDAutor: LANECRAWFORD

Kabelky známého návrháře Michaela Korse známe obvykle s typickým logem a řetízkem, nicméně v podzimní kolekci se objevují i obdobné atraktivní kousky, které jsou do kanceláře jako stvořené. Vsaďte na neutrální okrový i vínový odstín, který je prototypem zimních doplňků. Kabelka vás přijde na přibližně 8 200 korun.

Autor: FORZIERIAutor: FORZIERI

Nechcete-li investovat tisíce a raději si pořídíte více kabelek za nižší cenu, nechte se inspirovat nejnovější kolekci značky Lipsy, která na trh přichází s ,,mašlovými" kabelkami, které jsou svým jednoduchým střihem a hladkým povrchem, do kanceláře také ideální. Letos je v kurzu opět královská modrá, proto se ji nebojte a obstarejte si doplňky právě v tomto provedení. Kabelka vás vyjde na 1 200 korun.

Autor: LIPSYAutor: LIPSY

Tak trochu retro kabelky na vás čekají ve spoustě obchodech, a to jak v těch luxusních, tak v klasických prodejnách typu Mango, Zara či Marks and Spencer. Lacinější kabelky z koženky pořídíte od příjemných 699 korun, ty dražší například v obchodech Mulberry, kde vás tato kabelka, samozřejmě z pravé kůže, vyjde přibližně na 48 000 korun.

Autor: MULBERRYAutor: MULBERRY

Bát se rozhodně nemusíte ani barev. Fakt, že pracujete v kanceláři nebo dokonce ve státní správě ještě neznamená, že se musíte oblékat nudně a jako šedá myš. Lososová je trendy barvou, která je IN na podzim a samozřejmě ji užijete i v teplejších měsících. Nová kolekce od Fiorelli přichází s řadou barevných seriózních kabelek, se kterými jistě zazáříte. A co vás potěší, je cena, neboť se pohybuje od 1099 korun za kus.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Zvolit samozřejmě můžete i menší kabelku s delším popruhem, jejíž nošení je velmi praktické. Obzvláště pak v případě, máte-li neustále plné ruce a kabelka by vám akorát překážela. Překrásnou koženou variantou s crossbody popruhem je tento model od Marca Jacobse, který vás vyjde na 4 990 korun.

Autor: FORZIERIAutor: FORZIERI

Článek 6 tipů na elegantní kabelky do kanceláře byl publikován 17. října 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...