Test neslíbatelných rtěnek - tyto opravdu drží!

Tagy:  líčení, make up, kosmetika, rty, barva, odstín, nakupování

Sponzorované odkazy:

Test neslíbatelných rtěnek - tyto opravdu drží!

Rtěnka by měla být povinnou výbavou každé ženy, neboť ta správná dokáže se rty hotové zázraky. Jemné odstíny dodají na půvabu, ty tmavé na přitažlivosti a některé umí opticky zvětšit a také vyživit zevnitř. Dnešní rtěnky jsou zkrátka plné překvapení, ovšem musíte umět najít tu pravou. Některé jsou pouhým reklamním trikem a vyhazováním peněz z okna. Víte, které rtěnky vydrží líbání, jídlo i pití a stále drží? My ano!

Elizabeth Arden je značkou, která se na trhu drží již nějaký ten pátek a oprávněně zastává pozice na výslunní. Zatímco někteří výrobci propagují předražení produkty, které jsou naprosto k ničemu, Elizabeth Arden se může pynit prvotřídním zbožím, jako jsou například neslíbatelné rtěnky. Tato, z kolekce Ceramic, vydrží na rtech naprosto neporušená i několik hodin a navíc, díky jemné hydratační textuře, zanechá rty vláčné a svěží. Vybrat si můžete z několika atraktivních odstínů, a to již od 545 korun. Zboží pořídíte na stránkách the Hut nebo v parfumeriích Sephora.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Další stálicí je populární Estee Lauder, jež ve světě kosmetiky snad ani nemá konkurenci. Máte citlivou pleť se sklonem k alergickým reakcím nebo akné? Pak se se vší důvěrou obraťte právě na tuto značku, která vám jistě padne do noty. Rtěnky Estee Lauder jsou klinicky testovány a nutno podotknout, že vydrží možná i déle, než byste sami chtěli. Řada Envy nabízí širokou škálu barevných odstíny, od těch světlejších na denní nošení, až po tmavé barvy, se kterými zaujmete na nejednom večírku nebo firemní akci. Ceny se pohybují od 599 korun za kus, přičemž nakupovat můžete v parfumeriích, v buticích Estee Lauder nebo na eshopu Neimanmarcus.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Rozhodne ne všechny kvalitní výrobky musejí dominovat dražší cenou, najdou se i takové, jež pořídíte do dvou set korun. Řeč je například o výrazných rtěnkách Monki, které vydrží žhavé líbání i večeři. V nové kolekci se můžete těšit z opravdu extravagantních odstínů, díky kterým se rty stanou dominantním prvkem celého outfitu. Pokud se v tomto ohledu držíte raději při zemi, zvolte jemnější tóny, které jsou stejně tak neslíbatelné, jako ty výrazné. Rtěnka Monki vás na stejnojmenném eshopu vyjde na 165 korun.

Autor: MONKIAutor: MONKI

Další super značkou, která se pyšní dostupnými cenami, je francouzská jednička na trhu s názvem Bourjois. V jejím široké výběru najdete dekorativní kosmetiku všeho druhu, ale především pak dlouhotrvající rtěnky, které svými jedinečnými vlastnostmi rozhodně vyčnívají. Nová kolekce rtěnek Bourjois 12 houres zahrnuje přes 10 atraktivních odstínů, které se hodí na běžné denní nošení, ale také na večerní akce nebo na schůzku s partnerem, kterého chcete oslnit svým sexappealem. A na kolik vás rtěnka vyjde? Přibližně na 275 korun, a to v parfumeriích nebo v drogeriích DM.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Článek Test neslíbatelných rtěnek - tyto opravdu drží! byl publikován 22. října 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...