Tipy na nejlepší podzimní laky na nehty

Tagy:  lak na nehty, laky, odstíny, barvy, metalické odstíny, kovové barvy, červená, nude, cena, kvalita

Sponzorované odkazy:

Tipy na nejlepší podzimní laky na nehty

Upravené nehty jsou vizitkou každého člověka, proto by vždy měly nějak vypadat a obzvláště ženy by jejich úpravě měly dát větší důraz. Základem jsou nehty čisté, zarovnané a okolní lůžko hladké, bez zbytečných záděrek, které vypadají nevzhledně. Pokud si potrpíte na trendy a snažíte se vždy sladit od hlavy až k patě, neměl by vám chybět ani pořádný arsenál laků na nehty, díky kterým mohou být ruce skvělým módním doplňkem. Podívejte se, jako odstíny jsou tento podzim v kurzu a rozšiřte svou sbírku o nové přírůstky.

Berte vše, co je kovové!

Metalické a kovové odlesky jsou neskutečným hitem podzimu a zimy, proto by se ve vašem šatníku měly objevovat v hojném množství. Pokud chcete zaujmout detaily, pořiďte si laky na nehty s metalickými či kovovými odlesky, které dodají outfitu tu pomyslnou třešničku na dortu a nehty navíc budou vypadat upraveně a exkluzivně Pořiďte si například zlatavý lak od značky RGB, který na Need supply pořídíte za 395 korun. Nebojíte-li se barviček, pak sáhněte po výraznější zelené od Deborah Lippmann, a to za stejnou cenu. Laky jsou navíc dlouhotrvající a obsahují lycru, která zpevňuje nehtové lůžky a díky pružnosti vydrží až týden.

Autor: NEEDSUPPLYAutor: NEEDSUPPLYAutor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

A opět ta červená…

Červená barva se ve světe kosmetiky objevuje stovky let a pravděpodobně nikdy nezmizí. Tento nestárnoucí trend sluší ženám všech věkových kategorií a je vždy naprosto skvělým doplňkem jak na party, tak na ples nebo denní líčení. K výrazné červené rtěnce by vám neměl chybět ani lak. Letošní sezónu se ovšem zaměřte spíše na odstíny s oranžovými či korálovými tóny, které pochmurný a studený podzim krásně oživí a osvěží. Naprosto dokonale laky seženete od Bobbi Brown nebo od značky Jessica, přičemž u obou variant se cenově vměstnáte do 380 korun za kus.

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Plíšky nejen na oblečení

Dalším podzimním trendem jsou výrazné třpytivé aplikace v podobě plíšků, flitrů a obdobných kousků, které jednoduché šaty promění v dokonalý party model. K výraznému outfitu vám jako módní šperk skvěle poslouží výrazné nehty, které mohou zastávat funkci doplňku, který již nevyžaduje žádné další klenoty jako je prsten či náramek. Vhodnou volbou je v tomto případě opět Deborah Lippmann, která na trh přichází s řadou stylových a výrazných laků se spoustou lesku a jasu. Jeden kus vás vyjde přibližně na 400 korun. Dalším super typem je pak Guerlain se svou zlatou kolekcí, díky které budete za hvězdu na každé večerní akci. Zde je cena trochu vyšší, a to okolo 600 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUSAutor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Přirozenost nade vše

Zapomínat nesmíme ani na typy pro běžné denní nošení, kdy jdete například do práce a nechcete nikterak vyčnívat z davu. Pro jednoduchou každodenní manikúru využijte moderní nude odstíny s nádechem do béžové nebo jemné růžové, které jsou příjemné, ženské a velmi romantické. Kvalitní lak na nehty pořídíte od značky Dior, a to za 650 korun. O něco levnější variantou jsou pak profesionální laky od Nails.ins, kde seženete i variantu s obsahem minerálních látek, vitamínů a samozřejmě pružné lycry. Zde vás jeden lak na nehty vyjde přibližně na 300 korun.

Autor: JOHNLEWIS.COMAutor: JOHNLEWIS.COMAutor: THEHUTAutor: THEHUT

Článek Tipy na nejlepší podzimní laky na nehty byl publikován 1. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...