Kůže a její podzimní využití

Tagy:  kožené oblečení, obuv, doplňky, kabelka, boty, nakupování, móda, podzim

Sponzorované odkazy:

Kůže a její podzimní využití

Kůže je velmi stylovým a praktickým materiálem, který si našel své využití jak v interiérech, tak v módě. Již pravěcí lidé moc dobře věděli, že právě kožené oděvy jsou chytrou volbou, jak se v tuhých mrazech zahřát. Zima se kvape blíží, teploty jsou čím dál nižší a pokud se chcete oblékat dle posledních trendů a přesto se cítit komfortně, kůže by ve vašem šatníku a botníku rozhodně neměla chybět.

Vestičky jsou stále v kurzu ve všech možných provedeních, a to od jara do zimy. Nosit tak můžete vesty chlupaté, s kožíškem, džínové, koženkové, šusťákové, semišové nebo třeba právě kožené, které outfitu dodají styl a navíc vás skvěle zahřejí. Chcete-li si pořídit kvalitní kousek, který vydrží nějaký ten rok, obstarejte si tuto vestu na Stylebop, která je svým střihem i barvou nadčasová, čili bude moderní i příštích několik sezón. Vestu lze kombinovat jak s ležérním lookem, tak například k šatům. Cena vesty se pohybuje okolo 3 799 korun.

Autor: STYLEBOPAutor: STYLEBOP

Leginy jsou v kurzu již nějaký ten rok a nutno podotknout, že se jedná o opravdu praktický kousek, který můžete libovolně kombinovat dle aktuální nálady a rozpoložení. Pokud vás již nebaví nosit stále dokola ty látkové, pořiďte si trochu odvážnější model. Kožené kalhoty na tělo se stanou vaší druhou kůží, kterou v těchto studených dnech jistě oceníte. Pokud si k šedým koženým leginám pořídíte výraznější svetřík nebo barevný kabát, budete vypadat jako vystřiženi z obálky módního magazínu. Cena legin je 999 korun.

Autor: AVENUE32Autor: AVENUE32

Na podzim se rozhodně neobejdete bez pořádných kozaček, které by ideálně měly být vyrobeny z pravé kůže. Ta je totiž jako jediný materiál naprosto dokonale odolná vůči dešti a obdobným rozmarům počasí, které je v naší zemi opravdu nestálé. Pakliže chcete originální kousek, který na jiné ženě jen tak neuvidíte, vsaďte na podzimní kolekci od Victoria's Secret, která nabízí pohodlné vysoké kozačky v černo-hnědém provedení. A cena? Skvělých 2 299 korun. Vzhledem k faktu, že značka v České republice doposud neotevřela jediný obchod, nezbude vám, než se obrátit na e-shop.

Autor: VICTORIASSECRETAutor: VICTORIASSECRET

Ženy si obvykle na kabelky velmi potrpí a některé jich ve svých šatnících vlastní tolik, že by je jen těžko dokázaly spočítat. Pokud máte několik levnějších kousků, určitě si také pořiďte alespoň jeden kvalitní kožený kus, který bude na první pohled hlásat, že je vyroben z jakostního materiálu. Pokud se bojíte investovat do výrazné kabelky, pořiďte si neutrální černou, hnědou nebo béžovou variantu, kterou lze libovolně kombinovat a nosit ji tak prakticky každý den, a to do práce i jen tak do města.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Klasické kožené nebo koženkové bundičky tuto sezónu již pravděpodobně příliš neužijete. Co je ale nositelné po celý rok, jsou stylová sáčka ve všech možných provedeních. Ta slouží jako teplejší svršek do kanceláře, školy nebo do města či na večeři. Ve fantazii se meze nekladou s těchto módních kousků není v šatně nikdy dost. Zkuste se tentokrát poohlédnout po modelech s koženými aplikacemi, které můžete najít na rukávech, klopách nebo třeba na límci. Skvělými typy jsou obchody Mango, Zara, Reserved, kde nakoupíte za rozumné ceny.

Autor: SHOPAMBIENCEAutor: SHOPAMBIENCE

Článek Kůže a její podzimní využití byl publikován 3. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...