6 tipů na teplé parky

Tagy:  parky, bundy, oblečení, zimní oblečení, móda, dámská móda, zimní kolekce

Sponzorované odkazy:

6 tipů na teplé parky

Zima se kvapem blíží a proto lehké kožené bundičky schovejte do skříně a raději si pořiďte něco, co vás pořádně zahřeje nejenom přes den, ale také v noci. Chcete si pořídit pohodlnou bundu, která navíc bude vypadat senzačně? Pak se zaměřte na stylové parky.

Pokud chcete bundu, která se bude hodit prakticky ke všemu, pořiďte si parku v přírodním khaki odstínu, jež sluší jak brunetkám, tak blondýnkám. Tento model od Revolve clothing má teplou polstrovanou podšívku, proto je vhodný i do těch největších mrazů. Bundu noste k džínám a teplejší vycházkové obuvi, skvěle vypadá ale také k úzkým leginám a vyšším podpatkům. Pořídit ji můžete za 4 399 korun.

Autor: REVOLVECLOTHINGAutor: REVOLVECLOTHING

Ne všechny parky musejí být dlouhé a zakrývat stehna. Pakliže jste hubenější postavy a v některých větších modelech si připadáte jako v ,,pytli", obstarejte si kratší vypasovanou variantu v lesklé černošedé barvě, jež zvýrazní úzký pas a opticky prodlouží končetiny. Tato parka s podšívkou vás v prodejnách Nordstrom přijde na 6 555 korun.

Autor: NORDSTROMAutor: NORDSTROM

A co si obléknout v případě, potřebujete-li vyrazit do společnosti, a to ideální v elegantnějším modelu, jako jsou například plesové šaty? V takovém případě by sportovnější parka působila opravdu nevhodně. Naštěstí existují i formálnější modely, určené přesně pro obdobné události. Parku k šatům pořídíte například u Saks fifth avenue, a to za 9 877 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUE

Milujete barvy a nedokážete si představit trávit zimu v černé nebo šedé bundě? pak vás jistě potěší aktuální kolekce od značky Yesstyle, která navíc přichází se spoustou atraktivních slev. Tato parka s příjemným kožíškem v jasně červené barvě může být vaše již za 2 120 korun.

Autor: Autor: YESSTYLEAutor: Autor: YESSTYLE

Potrpíte si na luxusní zboží, které vám vydrží několik let a navíc bude velmi kvalitní? Pak se zaměřte na nejnovější kolekci zimních bund od značky Canada Goose. Parky jsou z jakostních materiálů, s podšívkou, stylovým kožíškem a navíc jsou vyrobeny tak, aby obstály i v severských městech. S tímto modelem se tak můžete vypravit i do hor na zimní dovolenou. Cena parky se pohybuje okolo 16 333 korun.

Autor: SSENSEAutor: SSENSE

Nejlépe vás v zimních dnech zahřeje teplá parka s kožíškem, který navíc vypadá naprosto senzačně. Pořiďte si například tuto stylovou variantu od značky Lakes, která má kožich v oblasti krku, ale také na koncích rukávů. Co vás jistě mile potěší, je její přívětivá cena. Bunda může být ve vašem šatníku již za skvělých 3 890 korun.

Autor: MODEKUNGENAutor: MODEKUNGEN

Článek 6 tipů na teplé parky byl publikován 12. listopadu 2014 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...