Kožešinové vesty jako nestárnoucí podzimní trend

Tagy:  vesty, kožešinové vesty, koženkové vesty, móda, nakupování, dámské oblečení, podzim, zima

Sponzorované odkazy:

Kožešinové vesty jako nestárnoucí podzimní trend

Kožešina vždy byla považována za jakýsi symbol luxusu a exkluzivity, který si rozhodně nemohl dovolit každý. Její cena je poměrně vysoká i dnes, nicméně naštěstí existují varianty, díky kterým můžete nosit stylové napodobeniny kožešiny, které nepoznáte od originálu. Co by letos ve vašem šatníku rozhodně nemělo chybět, jsou vesty. Ty můžete nosit nejenom na běžné denní nošení, na elegantnější i sportovnější způsob, ale užijete je i na jaře, kdy shodíte teplý zimní kabát. Vestičky jsou zkrátka sázkou na jistotu, chcete-li se obléknout moderně, sexy a přesto neuvěřitelně pohodlně. Nechte se inspirovat nejnovějšími kousky na trhu a vyrazte na nákupy!

Černá, co nikdy neomrzí

Černá vždy byla, je a bude neutrální barvou, která zkrátka nikdy neomrzí. Její výhoda spočívá v tom, že sluší naprosto každému, proto by se v šatníku měla hojně objevovat. Černá kožešinková vesta v delším provedení je kouskem, na který budete opravdu vděční. Nosit ji lze k jednoduchým džínům, koženým kalhotám, ale také k mini šatům, kterým dodá jakousi lehkost a neformálnost. Černou kožešinkovou vestu pořídíte například v prodejnách Ann Christine, H&M, Zara, Mango nebo třeba Tally weijl. Chcete-li trochu zainvestovat, podívejte se na nejnovější kolekci od značky June, přicházející s řadou exkluzivních kožešinových vest.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

V oversize provedení

Letošním ohromným hitem je oversize oblečení, které sluší především štíhlým ženám. Výhodou tohoto trendu je komfort, který především v tuhýh mrazech opravdu oceníte. Pořiďte si tuto delší kožešinovou vestu v příjemné šedé barvě, kterou doplňte o vyšisované džíny a kotníčkové kozačky. V jednoduchosti je krása a vy v tomto vycházkovém modelu budete působit naprosto dokonale. Cena vesty se u Revolve clothing pohybuje okolo 2 399 korun.

Autor: REVOLVECLOTHINGAutor: REVOLVECLOTHING

Kožešinka a kůže pohromadě

Milujete kožené a koženkové bundy na všechny způsoby a nechcete se jich vzdát ani v zimě? Pak udělejte praktický kompromis a pořiďte si trendy koženou vestu s kožešinový kožíškem, která vás v zimě dokonale zahřeje a i v jarních dnech bude skvělým hitem. Vesta je v obchodech Tamsin London k dostání v černobílé kombinaci nebo můžete zvolit přírodnější variantu v podobě hnědé a béžové. Cena vesty je 3 999 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUE

Vesta trochu jinak

Pokud vás klasické barevné kombinace již nudí a rádi byste zkusili něco nového, podívejte se aktuální kolekci podzim zima od značky Coogles, která vás doslova nadchne. Jednoduché kožešinové vestičky jsou doplněny o pastelové a výrazné barvy, které jim dodají zajímavý akcent. Pořiďte si originální módní kousek, ve kterém zazáříte na každé party nebo i v kanceláři, a to za 5 433 korun.

Autor: COGGLESAutor: COGGLES

Klasika pro všední dny

Naprostou klasikou je samozřejmě kožešinková vesta v hnědém nebo béžovém provedení, která je trefou do černého vždy, chcete-li se obléknout pohodlně a přesto dle posledních trendů. Přírodní odstíny jsou stále v módě, proto je vesta nadčasovou záležitostí a pravděpodobně bude moderní i za několik dalších sezón. Tuto vestu si můžete koupit na e-shopu theoutnet za 2 275 korun, levnější varianty vest však najdete v prodejnách New Yorker, Oodji, Bershka nebo Lindex již od 799 korun.

Autor: THEOUTNETAutor: THEOUTNET

Článek Kožešinové vesty jako nestárnoucí podzimní trend byl publikován 20. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...