Test dlouhotrvajících make upů - který si pořídit?

Tagy:  test, test make upů, podklad, báze, barva, výrobek, líčení, kosmetika

Sponzorované odkazy:

Test dlouhotrvajících make upů - který si pořídit?

Rozhodně ne vždy platí, že je kvalitní kosmetika vždy tou nejdražší. Například řasenky lze často srovnávat, byť je mezi nimi i několik set korun rozdíl. Co se make upů a podkladových bází týče, zde je tomu ale přesně naopak. Dražší výrobky od známých značek bývají o poznání jakostnější než sortiment v drogeriích, neboť obsahuje dražší složky. Mějte na paměti, že pleť máte pouze jednu, proto do ni raději investujte.

Značku Burberry znáte nejspíš především jako lídra v oblasti oděvů a luxusních doplňků, kterými jsou hlavně kabelky s typickými pruhy a béžovým podkladem. Výrobce nyní přichází i s řadou kosmetiky, která je vskutku výjimečná. Nový podkladový make up obsahuje částečky, které projasní celý obličej, dodají mu svěžest, ale přitom zabraňují lesku a uspávání pórů. Pokožka je po celý den chráněna před volnými radikály a vyživována zevnitř. Co víc si od make upu může žena přát? Pořídit jej můžete od 1 060 korun.

Autor: BURBERRYAutor: BURBERRY

Dalším skvělým výrobcem make upů a dekorativní kosmetiky vůbec, je Bobbi Brown, jejíž jméno se již několik let nese zvučně New Yorkem a také zbytkem Ameriky. Make up Finish Foundation dokáže dokonale zamaskovat nedokonalosti, vyhladit povrch, schovat jinak viditelné póry a přitom nechat pleť svěží a zdravou. Jemné a přesto silně kryjící složení nezatěžuje a neucpává póry, což je základem každého kvalitního podkladu. Další ohromnou výhodou výrobku je fakt, že vydrží až 16 hodin. Ráno se tak můžete v klidu nalíčit a večer vyrazit na party, aniž byste pozorovali jakékoliv známky únavy či ,,opotřebení". Make up vás vyjde na 1 100 korun.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Preferujete spíše kompaktní make up, který se jednoduše nanáší pomocí praktického aplikátorů? Pak si posviťte na novinku od Nars s názvem Radint cream. Tento výrobek můžete nosit stále u sebe a upravit se tak kdykoliv budete potřebovat. Kompaktní make up drží po celý den, snadno se nanáší, nedělá fleky a rovněž neucpává póry. Co vás také jistě potěší, je jeho cena, která se pohybuje okolo 400 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Jemný jako obláček. Přesně tak lze charakterizovat tuto jedinečnou novinku od značky Japonesque, která přichází na trh s neuvěřitelně lehkou a konzistentní texturou podkladového make upu. Praktický kelímek v sobě obsahuje našlehanou pěnu, která se snadno aplikuje pomocí prstů nebo houbičky, která barvu rovnoměrně nanese a zakryje tak i drobné nedokonalosti. Make up je ideální pro smíšenou či mastnější pokožku, neboť v sobě snoubí pudrové složky, pohlcující především mastnotu a lesk. Produkt je k dostání v mnoha odstínech, a to za cenu 830 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Článek Test dlouhotrvajících make upů - který si pořídit? byl publikován 22. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...