Army styl – víte, jak se nosí?

Tagy:  army styl, army oblečení, vojenské oblečení, maskáčové oblečení, móda, podzim, zima

Sponzorované odkazy:

Army styl – víte, jak se nosí?

Army styl není ve světě módy žádným novým pojmem. Ba naopak, objevuje se v kolekcích a na prestižních přehlídkových molech, již od 80. let minulého století. S jeho popularitou je to obdobné, jako se zvířecími motivy. Jeden rok jsou na vrcholu, další upadají v zapomnění. Letošní sezóna podzimu a zimy ,,maskáčovým" věcem ale přeje, proto byste si několik stylových kousků, měli pořídit a rozšířit tak svou bohatou sbírku.

V módě jsou letos opět pohodlné parky, které jsou ideální bundou do studených a mrazivých listopadových dní. Jestli vás nějaký oděv opravdu zahřeje, pak je to právě parka s kapucí a kožíškem. Nevíte, jaký druh parky si obstarat? Pak rozhodně sáhněte po army odstínu khaki, který se hodí blondýnkám a brunetkám a na běžné denní nošení je naprosto ideální. Tento kousek najdete v prodejnách Yesstyle, a to za super cenu 2 344 korun.

Autor: YESSTYLEAutor: YESSTYLE

Jak nejlépe vyjádřit, že holdujete army stylu a nebojíte se ho nosit? Jedině s mikinou od značky Wood Wood, která je zdobena nápisem Army v zajímavém provedení. N první pohled jednoduchý kus oděvu je z velice kvalitních materiálů, díky kterým se budete cítit neuvěřitelně komfortně. Cena mikiny je 1 699 korun

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Army styl je typický svými ,,maskáčovými" vzory, které se v módě nechaly inspirovat klasickými uniformami vojáků a maskovacím oblečením. Pakliže nechcete vypadat jako členka vojenského týmu, vyzkoušejte lehkou obdobu vzoru, která je jemná, příjemná a nevtíravá. Zajímavé kalhoty s army motivem, které užijete nejenom na podzim a v zimě, ale také na jaře, jsou pohodlné a velmi originální. Zakoupit je můžete v Asos za 1 760 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Marně si lámete hlavu nad tím, jak svoje outfity do kanceláře trochu osvěžit a konečně nevypadat jako nudná úřednice? Pak se podívejte na nejnovější kolekci značky Current, která má pro vás nápadité řešení. Jednoduchá pouzdrová sukně je zdobena army motivy, která v kombinaci s jednoduchým bílý trikem nebo halenkou, bude vypadat naprosto dokonale a nevšedně. Pořídit ji můžete například na stránkách saksfifthavenue, a to za super cenu 1 299 korun.¨

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUE

Army styl není pouze o motivech a mapách, ale především o barevných kombinacích, které jsou pro army charakteristické. Typickou barvou je rozhodně khaki, neboli tmavě zelená, dále pak béžová nebo ideálně jejich kombinace. Obstarejte si tento příjemný pletený svetr a rázem do své skříně dostanete army kousek, který svým vzhledem není nikterak extravagantní ani poutavý. Prakticky kombinovatelný svetr koupíte u Ann Christine za senzačních 699 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Vojenský styl se může objevovat i na elegantnějších kouscích, které byste s klidem nosili i do společnosti nebo do formálnějšího zaměstnání. Řeč je například o této stylové skládané kolové sukni, která v černé barvě vypadá skvěle, ale v případě army odstínu, se z vás stane naprosto neodolatelná osoba. Sukni pořídíte v prodejnách Zara za skvělých 999 korun.

Autor: SHOPBOPAutor: SHOPBOP

Článek Army styl – víte, jak se nosí? byl publikován 1. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...