Svetry s Vánočními motivy - buďte originální!

Tagy:  svetry, móda, oblečení, vánoce, vánoční motivy, nakupování

Sponzorované odkazy:

Svetry s Vánočními motivy - buďte originální!

Vánoční motivy se již od listopadu objevují prakticky všude. V obchodech můžete vidět rolničky, stromečky a nejrůznější blikající ozdoby, okna jsou zdobena vločkami a dokonce ve výlohách s módním oblečením lze spatřit kousky s typickými Vánočními motivy. Pokud se nebojíte být kreativní a středem pozornosti, pořiďte si originální Vánoční svetr, ve kterém vám po celé svátky bude naprosto skvěle.

Všechny modely rozhodně nesou výstřední, ba naopak se najdou stylové kusy, ve kterých můžete běžně chodit mezi lidi. Jedním z nich je například tento jednoduchý šedý svetr od značky Love Knitwear, který je příjemně ozvláštněn zimní sněhovou vločkou. Dozajista vás také potěší cena svetru, která je na internetovém obchodě The Hut 525 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

My Češi máme sice Ježíška, ale pokud se vám nepříčí i zahraniční tradice, ke kterým neodmyslitelně patří také létající sobi, pak si obstarejte tento veselý svetr z Asos, který je v příjemné zelené barvě spolu s náznakem sobího obličeje. Svetr vás vyjde na 1 220 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Typickou Vánoční barvou, která by v žádné domácnosti neměla chybět, je červená. Pakliže si nepotrpíte na infantilní soby a obdobné motivy, pořiďte si teplý pletený svetr, který vypadá, jako by jej pletla vaše milovaná babička. V takovém kousku vám zima rozhodně nebude a u domácího krbu se budete cítit dokonale. Tento model můžete pořídit u znaky Chicnova za super cenu 390 korun.

Autor: CHICNOVAAutor: CHICNOVA

Nápisy na oblečení jsou něčím, co dokáže mluvit za vás a pokud chcete o Vánocích světu něco sdělit, máte jedinečnou příležitost pořídit si takový kousek, který takzvaně umí mluvit. Jedním z nich je například tento stylový svetr z dílny značky Influence, který je opatřen klasickým Vánočním vločkovým motivem a navíc zajímavým nápisem, který anglicky hovořící lidi, jistě potěší. Svetr pořídíte na The Hut za super cenu 525 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Old school se opět vrací do módy a spolu s ním i takové oblečení, které byste s klidem našli u svých rodičů ve skříních. Nebojte se trochu toho Vánočního retra a oblékněte si pletený svetr z příjemné vlny, který zahřeje a vaši společnost, díky sněhovým prvkům, jistě pobaví. Svetr na vás čeká v obchodech Chicnova opět za senzační cenu, a to za 470 korun.

Autor: CHICNOVAAutor: CHICNOVA

Trochu romantičtější variantu Vánočního motivu představuje značka Oasis, která přichází se zajímavou kolekcí mikin a svetrů s ryze holčičími barvami. Tento kousek je ideální variantou například na večer s partnerem či oslavu svátků Vánočních s předstihem. Svetr vás přijde na 1 575 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

S další várkou nápisů je zde kolekce od značky Boo Hoo, která se na zim vyzbrojila vtipnými hesly, motty a především netradičními barvami, které mají za úkol rozbít ony předvídatelné kombinace červené, bílé a zelené. Tento pěkný blankytný svetr na vás čeká v prodejnách Boo Hoo za skvělých 580 korun.

Autor: BOOHOOAutor: BOOHOO

Článek Svetry s Vánočními motivy - buďte originální! byl publikován 11. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...