5 tipů, čím obdarovat maminku

Tagy:  dárky pro maminku, vánoce, nakupování, oslavy, svátky

Sponzorované odkazy:

5 tipů, čím obdarovat maminku

Vánoce jsou především o vašich nejbližších, se kterými byste přes svátky měli trávit co nejvíce času a také jim pod stromeček nadělit ty nejkrásnější dárky, které by si sami pravděpodobně nepořídili. Řeč je především o maminkách, které se často odbývají a raději pořídí něco pěkného pro vnoučata, než-li pro sebe. Víte, jak vykouzlit své nejdražší mamince ty nejúchvatnější Vánoce? My ano!

Kvalitní kosmetika

Co si většina maminek v pokročilejším věku nedopřeje, je kvalitní kosmetika, která dokáže zázraky. Pakliže se maminka alespoň trochu líčí, obstarejte ji opravdu kvalitní make up, pudr, tvářenku, stíny a samozřejmě řasenku. Takový balíček jistě ocení. Pakliže nevíte, do jakých odstínů investovat, podklad volte spíše neutrální a barvu stínů a rtěnka v zemitých odstínech. Pastelovým barvám se vyhněte obloukem. Navštivte například prodejny Sephora, kde vám vizážistky s výběrem rády pomohou.

Autor: THEWOVENWOLFAutor: THEWOVENWOLF

Parfémovaná sada

Na Vánoce byste měli zapomenout na slevy a věnovat dárky hodnotnější a kvalitnější. Jistě i vaše maminka ráda používá parfém, pořiďte ji proto kvalitní kousek, do kterého se vyplatí investovat, neboť ji vydrží do dalších Vánočních svátků. Když už budete vůni pořizovat, rovnou se zaměřte na celou parfemovanou sadu, ve které vy měl být také parfemovaný šampon, tělové mléko a drobnější vzoreček, ideální do kabelky nebo na cesty. Parfemovanou sadu od Elizabeth Arden pořídíte za 1 960 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Nákupní taška jinak

Také vaše maminka na nákupy věčně nosí vytahané igelitové tašky a ničí si zdraví? Pak ji pořiďte praktický dárek, který je zároveň velmi stylovým doplňkem. Co říkáte například na tuto exkluzivní nákupní tašku od značky Connox? Její vnitřek je pogumovaný, čili jej nelze jen tak ušpinit a vnější ucha příjemně polstrovaná. Taška se velmi pohodlně nosí a navíc vypadá jako klasická objemnější kabela. Tuto variantu i v jiných barevných odstínech koupíte u značky Connox za 2 399 korun.

Autor: CONNOXAutor: CONNOX

Teplý kabát

Máte pocit, že se vaše maminka v nakupování oblečení tak trochu odbývá a pořizuje si méně kvalitní kousky z pochybných obchodů? Pak investujte za ni a darujte ji na Vánoce opravdu kvalitní kabát, ve kterém ji bude krásně teplo od října až do dubna. Ideální je parka s teplo kožešinovou podšívkou a kapucí. Takovou pořídíte například v prodejnách Top Shop, kde jsou bundy velmi kvalitní. Cena se pohybuje okolo 2 999 korun, což je za takto zateplenou variantu, opravdu výhodná investice.

Autor: COGGLESAutor: COGGLES

Drobnost na pečení

Která maminka nepeče ráda? Jistě se k vám na Štědrovečerní večeři dopraví se spoustou cukroví, nebude chybět ani Vánočka nebo štola s marcipánem. Ve starých zrezivělých formách se ale peče velmi obtížně, proto ji ukažte vymoženosti moderní doby a obstarejte ji praktické silikonové formy, které není třeba vymazávat a veškeré dobroty od muffinů, přes záviny až po bábovky, budou neuvěřitelně chutné a krásné na pohled. Cena se pohybuje od 299 korun za kus.

Autor: BLOOMINGDALESAutor: BLOOMINGDALES

Článek 5 tipů, čím obdarovat maminku byl publikován 15. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...