Šperky s Vánočními a zimními motivy

Tagy:  Vánoční šperky, doplňky, bižuterie, nakupování, vánoce, dárky, vánoční dárky

Sponzorované odkazy:

Šperky s Vánočními a zimními motivy

Šperky a bižuterie jsou nedílnou součástí každého outfitu a pokud se považujete za nákupní maniačky, měly byste jich doma mít prakticky nespočet. Stejně tak, jako oblečení a jiné doplňky, i šperky podléhají módním trendům a danému období, proto schovejte květy a obdobné letní či jarní kousky a opatřete si šperky a bižuterii s typickými Vánočními a zimními motivy, které jsou stylové a nápadité. Zaujmete v nich v práci, na schůzce nebo třeba na Silvestra.

Stále nevíte, jak se obléknout ve sváteční Štědrovečerní den a čím zaujmout u stromečku? Pak zde máte velmi zajímavý typ na typický Vánoční náhrdelník, který je velice vtipný a opravdu tématický. Pakliže jste až doposud neměly Vánoční atmosféru, tento šperk vám jistě pomůže. Pořídit jej můžete na Asos za 550 korun, a to hned v několika zajímavých provedeních, včetně větší varianty, která jednoduchým černým šatům dodá šmrnc.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Ještě na poslední chvíli sháníte několik zajímavých kousků pro své nejbližší, které by je pod stromečkem jistě velmi potěšily? Pak zajděte do prodejen Asos, kde na vás čekají šperky a bižuterie s Vánočními motivy. Vzhledem k tomu, že jsou již Vánoce, pořídíte je za super akční ceny. Například tyto stylové pánské hodinky s koženkovým řemínkem vás nyní vyjdou na senzačních 440 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Řekly jste si letos s kamarádkami, že si budete dávat pod stromeček pouze vtipné a symbolické maličkosti, které spíše rozesmějí? Pak se nechte inspirovat Vánoční kolekcí značky Forzieri, která přichází na trh s exkluzivní a veselou řadou šperků s Vánoční tématikou. Pořídit můžete například tyto náušnice s perníčky nebo stromečky ve výrazné barvě. Cena šperku je původně 1 112 korun, nyní je ve Vánoční slevě však obstaráte za skvělých 690 korun.

Autor: FORZIERIAutor: FORZIERI

Co každou ženu jednoznačně vždy potěší, je krásný a zajímavý šperk, darovaná ze srdce. Pokud máte v rodině sestru, maminku nebo třeba nejlepší kamarádku, rozhodně se zaměřte na luxusní náramky, jež jsou ideálním typem na Vánoční dárek. Co říkáte například na Vánoční kolekci značky Bling jewelry, která je poutavá, zábavná a přesto exkluzivní. Jeden kousek ve stříbrné variantě pořídíte za 3 380 korun.

Autor: BLINGJEWELRYAutor: BLINGJEWELRY

I malá drobnost potěší a obzvláště o Vánocích, kdy byste si měly vzpomenout i na své vzdálenější kamarádky nebo sestřenice z jiného ,,kolene". Nechcete utrácet spousty peněz za drahé dary a máte pocit, že za ,,pár" korun nic moc nepořídíte? Pak se podívejte na roztomilé Vánoční brože od značky Macys, která za cenu 140 korun potěší snad každého.

Autor: MACYSAutor: MACYS

Článek Šperky s Vánočními a zimními motivy byl publikován 22. prosince 2014 v 19.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...