V čem zaujmout na Silvestra?

Tagy:  oslavy, oblečení, outfit, doplňky, make up, boty obuv, móda, nakupování, trendy

Sponzorované odkazy:

V čem zaujmout na Silvestra?

Ten očekávaný a tolika lidmi milovaný Silvestr s oslavou příchodu Nového roku se pomalu, ale nezadržitelně blíží a pokud nehodláte slavit doma na sedačce, měly byste se začít poohlížet po adekvátním outfitu, ve kterém doslova a do písmene zazáříte. Chystáte se oslavit tento významný den v baru, na diskotéce nebo někde ve víru velkoměsta? Pak nezapomeňte na výrazné doplňky, flitry, vysoké podpatky a také sexy make up.

Kdo říká, že silvestrovský outfit nutně musí být drahý a že na něho budete šetřit několik měsíců? Upřímně, pokud nevyděláváte stovky tisíc korun, pravděpodobně byste takové koupě později hořce litovali. Zajděte porto raději nakupovat do klasické konfekce či levnějších butiků, kde si přijdete na své a nikdo nebude pochybovat o vašem luxusním vzhledu, byť nestál tolik peněz. Skvělou volbou jsou například tyto krásné koktejlové šaty od značky Modcloth, které na stejnojmenném e-shopu pořídíte za 1 129 korun.

Autor: MODCLOTHAutor: MODCLOTH

K Silvestru se zcela rozhodně hodí flitry a vše, co se blýská a třpytí. Jednoduché černé šaty s jemnými černými flitry můžete navíc využít i po zbytek roku, neboť na jakoukoliv party se jistě budou skvěle hodit. Několik obdobných variant a za super ceny seženete v běžných kamenných prodejnách. V obchodech Gate na vás čekají za skvělých 498 korun, v Tally Weijl budo šaty o sto korun dražší a černé koktejlové šaty s flitry pořídíte i v Mango za 999 korun.

Autor: JADES24Autor: JADES24

K Silvestru se kromě typických flitrů hodí také nejrůznější plíšky a jednoduše vše, co září metalickými barvami. Zlatá, stříbrná či měděná. To všechno jsou odstíny, které na pravé silvestrovské party prostě nemohou nikdy chybět. Pakliže nechcete za outfit tolik utrácet a ani extrémně vybočovat z davu, obstarejte si například tento jednoduchý top z Mango za 599 korun, který se skvěle hodí k obyčejným koženým kalhotám.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Šaty rozhodně nikdy nic nezkazí a pokud nemáte ideální postavu, mnohdy mohou zakrýt špíčky, problematické partie a naopak zvýraznit plný dekolt nebo pěkné nohy. Pokud stále nevíte, co si na velkou silvestrovskou noc obléknout, sáhněte po jednoduchých černých šatech, které jsou ozvláštněny zlatými flitrovými rukávy. Ty vám dodají na exkluzivitě a v případě zlatých doplňků, bot a psaníčka, budete k sežrání. Cena šatů je v prodejnách Rosewe pouze 730 korun.

Autor: ROSEWEAutor: ROSEWE

Necítíte se na šaty a vždy preferujete spíše kalhoty? Pak zůstaňte opět věrné flitrům, protože ty jsou na silvestrovskou noc, žhavou trefou do černého. Metalické kalhoty okamžitě upoutají pozornost a navíc jsou velmi variabilní. Tento model pořídíte na e-shopu Yesstyle za 1 122 korun.

Autor: YESSTYLEAutor: YESSTYLE

Pakliže máte svůj večerní outfit už naplánovaný, ale stále nevíte, jakou zvolit kabelku, pak vsaďte opět na flitry, které se v případě stylového psaníčka, ve vaší skříni jistě neztratí. Ideální volbou je například tento stylový model od značky Miss Selfridge, který pořídíte za super cenu 785 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Článek V čem zaujmout na Silvestra? byl publikován 24. prosince 2014 v 17.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...