Barevné a veselé kabáty 7 krát jinak

Tagy:  kabát, barevný kabát, móda, dámské oblečení, zima, zimní oblečení

Sponzorované odkazy:

Barevné a veselé kabáty 7 krát jinak

Péřová bunda je samozřejmě základním vybavením zimního šatníku, a to obzvláště v našich studených končinách, kde jsou mrazy a sníh na denním pořádku. Pokud ale nechcete pokaždé vypadat jako při odchodu na sjezdovku, nesmí vám chybět alespoň jeden stylový kabát, ve kterém zaujmete nebo budete za exkluzivní dámu. Využijte povánočních slev a vydejte se nakupovat právě kabáty. Čím barevnější, tím lepší!

Nedokázali byste si představit obléknout v zimních měsících pastelové barvy? Pak se pozorně podívejte na nejnovější kolekci módní značky Monki, která je jasným důkazem toho, že i výrazné odstíny mohou být v zimě IN. Tento pestrý zelený kabátek pořídíte za super cenu 2 333 korun.

Autor: MONKIAutor: MONKI

Královská modř je velice vděčnou barvou, která díky své výraznosti sluší téměř každému. Nosit ji může bledá blondýnka, zrzka i výrazná snědá brunetka či černovláska. Pokud si chcete pořídit barevný kabát ve výrazné barvě, vsaďte na tento, který vás navíc v obchodech Chicwish vyjde na super cenu 1 905 korun.

Autor: CHICWISHAutor: CHICWISH

Letošní rok jsou neskutečně v kurzu oversize kabáty a saka, která vypadají dokonale především na štíhlých ženách, u kterých podtrhnou kouzlo větší velikosti. Výhodou oversize kabátů je také fakt, že vás v zimě pořádně zahřejí. Obstarejte si například růžovou variantu se širokými rukávy od Helene Berman, a to na e-shopu Asos za 3 655 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Která barva rozhodně nikdy nevyjde z módy a její koupí nikdy nic nezkazíte, je výrazná červená, ve které vynikne i ten nejméně nápadný člověk. Ohromné slevy Teď najdete v prodejnách Chicnova, kde najdete nespočet kabátů za 50ti procentní ceny. Například tento model koupíte již za skvělých 1 005 korun.

Autor: CHICNOVAAutor: CHICNOVA

Růžová je něžnost sama o sobě a sluší především světlým a relativně nenápadným blondýnkám. Pokud k takovým dívkám nebo ženám patříte, pořiďte si tento romantický kabátek od značky Pink Lapel, který vás ve stejnojmenných prodejnách nebo na e-shopu Romwe vyjde na neskutečných 785 korun.

Autor: ROMWEAutor: ROMWE

Zapomenout bychom rozhodně neměli ani na módní kostky a obdobné vzory, které jsou vždy vděčné a pokud příští rok nebudou hitovkou, další sezónu se opět budou hodit. Například tento jednoduchý kabát v modro černém provedení vás na e-shopu Modcloth vyjde na senzačních 1 940 korun.

Autor: MODCLOTHAutor: MODCLOTH

Kde najdete zaručeně laciné zimní kabáty, které jsou však dle poslední módy a budou vám opravdu slušet, je e-shop Rosewe. Podívejte se na sekci povánočních a Novoročních slev a vybírejte nejenom barevné kabáty, ale také saka, kalhoty a doplňky. Tento tyrkysový kousek vás vyjde na 1 340 korun.

Autor: ROSEWEAutor: ROSEWE

Článek Barevné a veselé kabáty 7 krát jinak byl publikován 28. prosince 2014 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...