Harrods - záruka kvality a vkusu

Tagy:  nákupy, londýn, e-shop, nakupování, oblečení, doplňky, obchod, značky, kvalita

Sponzorované odkazy:

Harrods - záruka kvality a vkusu

Možná vám název Harrods není zcela cizí a v případě, že se alespoň trochu orientujete ve světě módy, jste doma. Harrods je velmi známým a pravděpodobně největším obchodním domem v Londýně, kde na jednom místě najdete snad všechny světové značky, které něco znamenají. Od Diora, přes Michaela Korse až po Victorias Secret. Není se tedy čemu divit, že právě v Harrods můžete narazit na nespočet celebrit a známých osobností, kde vědí, že právě zde nakoupí vše, co potřebují. Obchodní dům Harrods ale také vyrábí svou vlastní značku, která je velmi kvalitní, originální a vzhledem k tomu, že je v Čechách poměrně neznámá, pak také jedinečná. Chcete si pořídit pár super kousků ve skvělé jakosti a za dobré ceny? Pak si zajeďte na nákupy do hlavního města Velké Británie anebo nakupujte na stejnojmenném e-shopu Harrods.

Každá žena by měla vlastnit alespoň jednu kvalitní kabelku, která celkový outfit pozvedne na vyšší úroveň, a to i v případě, skládá-li se kompletně z kousků z běžné konfekce. Na Harrods najdete stovky krásných kabelek, které budou skvostem pro váš šatník. Například tento model pořídíte za super cenu 1 399 korun, a to hned v několika barevných provedení.

Autor: HarrodsAutor: Harrods

V Anglii je déšť na denním pořádku a tak není divu, že ve všech obchodech s oblečením nebo doplňky narazíte na opravdu zajímavé a poutavé deštníky. Vzhledem k faktu, že i v našich končinách čas od čas zaprší, obstarejte si tento originální kousek z Harrods a buďte stylové i během deštivých a chladných dní. Deštník pořídíte již za skvělých 655 korun.

Autor: HarrodsAutor: Harrods

Když je řeč o doplňcích, v Harrods rozhodně nenajdete pouze elegantní kousky, nýbrž i módu sportovnější a volnočasovou, která se skvěle hodí na chození po městě a poznávání památek. Máte dost kabelek, ze kterých vás věčně bolí záda? Pak si obstarejte tento stylový batůžek, a to za super cenu 999 korun.

Autor: HarrodsAutor: Harrods

Ve studeném zimním počasí vám rozhodně nemůže chybět teplé pletené oblečení a také doplňky, které zahřejí krk a uši a ochrání vás před nepříjemným nastydnutím. Pokud nevíte, kde se po kolekcích z pleteniny poohlédnout, hledejte opět na e-shopu Harrods, kde najdete nespočet krásných kousků v mnoha barvách a za dobré ceny. Například růžovou šálů můžete mít již od 699 korun.

Autor: HarrodsAutor: Harrods

V Harrods si můžete udělat radost i koupí maličkosti například pro svůj tablet nebo telefon. Co říkáte na stylové obaly pro iphony všeho druhu, které můžete ,,obléknout" do originálních obalů, jež jim dodají stylový vzhled a navíc je ochrání před zničením. Obaly s logem Harrods zakoupíte v mnoha barevných provedení již od 299 korun za kus.

Autor: HarrodsAutor: Harrods

Článek Harrods - záruka kvality a vkusu byl publikován 19. ledna 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...