Víte, jak na Valentýna potěšit partnera? Buďte originální!

Tagy:  svátek, valentýn, nakupování, trička, trička s logem, tanga, seznamka

Víte, jak na Valentýna potěšit partnera? Buďte originální!

Vánoční svátky jsou za námi a tak si alespoň na pár měsíců můžete oddychnout od zběsilého nakupování a shánění všeho možného i nemožného, čím byste své blízké potěšili. Ovšem Vánoce nejsou tím jediným obdobím v roce, kdy byste měli myslet na své milované. Každý má přeci jenom jmeniny, narozeny, nejrůznější významná jubilea a je zde také onen komerční svátek, který sice není ryze českou záležitostí, ale čím dál více lidí apeluje na jeho oslavu. Valentýn, nebo-li svátek zamilovaných, oslavuje všechny páry a je jedno, jestli jste spolu desítky let anebo vás dalo dohromady diskrétní seznámení na sex seznamce. 14. únor už klepe na dveře, proto je na čase, začít přemýšlet o originálním dárku pro vaši drahou polovičku.

Zabodujte se smyslem pro humor

Fakt, že je Valentýn svátkem zamilovaných, ještě neznamená, že jej musíte pojmout jako vyumělkovanou událost plnou růží, bonboniér a obleků. Ne každý si potrpí na romantiku jako s hollywoodského filmu a pokud víte, že je váš partner spíše vtipálek, ubírejte se, při výběru dárku, tímto směrem. Úsměv na rtech a pravděpodobně i opravdové a srdečné pobavení vám pomohou vykouzlit vtipná trička, která jsou vyrobena z příjemných materiálů, mají syté a výrazné barvy, dobře drží svůj tvar a zaručeně vás pobaví. Vybrat si lze z mnoha zajímavých variant, které mohou naprosto dokonale vystihnout vašeho muže nebo ženu. A chcete-li opravdu působit jako dokonalý pár, pořiďte si variantu stejného trika i pro sebe.

Buďte na Valentýna originální! Autor: BastardBuďte na Valentýna originální! Autor: Bastard

Nezatracujte praktické dárky

Když se řekne praktický dárek, většinu lidí automaticky napadnou pánve, hrnce a vysavače a ruku na srdce, kdo po těchto dárcích vlastně touží? Na domácí spotřebiče a nejrůznější vymoženosti, které by partnerovi připomínaly úklid nebo vaření vynechejte a zaměřte se na něco, co denně potřebuje každý a bez čeho se opravdu nikdo neobejde. Ano, řeč je opravdu o spodním prádle, které je vždy vhodným dárkem, ať už pro muže či pro ženu. Pakliže jste v předešlých letech partnera oslňovali vždy kupováním krajkových kompletů a neforemných podvazků, které se opravdu hodí jedině do ložnice, buďte letos trochu praktičtější a darujte tanga, která mají svůdné tango nohavičky, příjemně sedí na každé postavě a navíc jsou v mnoha krásných barvách, ze kterých si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Roztomilé kalhotky jako dárek potěší. Autor: aqalogyRoztomilé kalhotky jako dárek potěší. Autor: aqalogy

Promyslete večer od A do Z

Dárek v podobě vtipného trička či krásných kalhotek již máte, ovšem pokud nechcete dotyčné osobě drobnost předat jen tak mezi řečí u snídaně nebo při odchodu do práce, měli byste vymyslet program na večer, během kterého přijde dárek jako třešnička na dortu. Vyrazit můžete do oblíbené restaurace, avšak jistě potěšíte i vlastním kulinářským uměním, upečením čokoládového zákusku nebo horkou vanou se šampaňským a svíčkami.

Článek Víte, jak na Valentýna potěšit partnera? Buďte originální! byl publikován 21. ledna 2015 v 14.45 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...