Šik žena za pár minut

Tagy:  oblečení, doplňky, dámské hodinky, balerínky, obuv, tredy, boty, vlasy, příčesek

Šik žena za pár minut

Snem snad každé ženy, je být přitažlivá, krásná, svůdná a moderně oblečená. I vy můžete jít s dobou a nakoupit si stylové oblečení a celou řadu různých doplňků, které celkově podtrhnou váš outfit. Nic není nemožné.

Jde to bez podpatků

Krásná a svůdná můžete být i bez podpatků. Audrey Hepburn asi neměla zpočátku ani ponětí, že se zrodila módní ikona. Její styl i po několika letech napodobují snad všechny ženy na severní polokouli – velké sluneční brýle, tříčtvrteční rukávy, pásky posazené vysoko, čímž zdůrazníte štíhlý pas apod. Ovšem tím největším znamením Audrey se staly balerínky. Právě takto „obyčejné“ boty vám pomohou doladit outfit.
Jenom málokterý trend se tak dlouho a vytrvale drží na předních příčkách. Jsou pohodlné, lehce rozverné a někdy můžete sehnat i lehce extravagantní až kýčové kousky. Tento typ botky snadno zakomponujete do jakéhokoliv denního a dokonce i večerního šatníku.
Balerínky jsou zkrátka jednoduché a přitom v sobě nesou velký kus krásy a stylu.

Krásné vlasy

To, abyste byla krásná, nezáleží pouze na oblečení a obuvi, ale také na vašem make-upu a účesu. Pokud máte krátké vlasy a chcete alespoň pár dní vypadat jinak, pořiďte si příčesky, které vykouzlí krásné účesy. Jsou vhodné také pro ty, kterým se nedaří z krátkých, nebo polodlouhých vlasů nič učesat.
Snadné řešení, jak proměnit váš vzhled a neutrácet peníze za prodlužování vlasů. Příčesek ocení zejména ženy s řídkými nebo krátkými vlasy. To nejdůležitější je, abyste správně zvolila barvu a materiál. Snažte se, aby příčesek co nejvíce odpovídal vašim přirozeným vlasům.

autor: THORautor: THOR

Vhodné doplňky

Ke každému oblečení zvolte vždy vhodné doplňky. Mezi ně patří např. šátky, šperky, kabelky, pásky, brýle apod. Nikdy nic nezkazíte praktickým doplňkem – hodinkami.
I když je doba mobilních telefonů a většinou sledujeme čas právě na nich, hodinky patří mezi zajímavé doplňky, které o vás leccos napoví.
Nádherné dámské hodinky si vyberete na mirppa.sk. I když vybrat si správné může být v dnešním velkém výběru docela tvrdý oříšek. Vybírejte podle vašich osobních preferencí a samozřejmě stylu, který k vám lépe sedí.

Ukažte co je ve vás

Už víte, čím okouzlíte své okolí? Víte, co patří letos mezi absolutní hit a trendy? V první řadě buďte svá, nejen že se budete cítit mnohem lépe, ale originalita je vždy nejlepší. Nesnažte se někoho napodobovat. Pohrajte si s barvami, se styly a s doplňky.

Článek Šik žena za pár minut byl publikován 26. ledna 2015 v 10.30 v rubrice Boty. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...