5 outfitů pro každý den, ve kterých zazáříte

Tagy:  dámské oblečení, oblečení, podzim, zima, kolekce, nakupování, outfit

Sponzorované odkazy:

5 outfitů pro každý den, ve kterých zazáříte

Také se vám stává, že v časopise či na ulici vidíte dívku, která je dokonale oblečena přesně podle vašich představ, a to od hlavy až k patě? Vy pak s vidinou onoho kompletu jdete do svých oblíbených obchodů, kde ale ne a ne sehnat takové kousky, které k sobě dokonale ladí natolik, aby vám vytvořily stylový a jedinečný vzhled. Pokud nemáte v sobě umění stylistů, kteří z ničeho vytvoří skvělý model, nechte se inspirovat a nakupujte ryze podle předlohy.

Sexy a pohodlně zároveň

Každá žena by se měla cítit přitažlivě především sama pro sebe a je zcela na ní, jakým způsobem toho dosáhne. Pokud se ale sexy máte cítit v titěrných mini šatech a nepříjemných materiálech, těžko budete mít chuť jít vůbec mezi lidi. Proč byste se nemohly cítit neuvěřitelně vyzývavě, svůdně a přitom pohodlně? V jednoduchosti a ležérnosti je krása, proto oblečte volnější džíny, svetr a košili, které oživte výraznější kabelkou a především botami na vysokém podpatku, které prodlouží krok a dodají vám na svůdnosti. Džíny pořídíte v Choies za 745 korun, svetr na vás čeká v prodejnách Chicnova za 725 korun, košile stejně tak a do bot můžete investovat v Zara, za 2 999 korun.

Autor: SRIBEIROAutor: SRIBEIRO

Něžná dívka, co se v davu neztratí

Ač čím dál více žen preferuje sportovnější módu a nedá dopustit na teplákovou soupravu či šusťákovou bundu, stále byste neměly zapomínat na fakt, že jste ženami, které musí čas od času ukázat i svoji něžnou stránku a obléknout krásné šaty. Letošním hitem jsou modely s barevnými motivy a ornamenty, které upoutají pozornost a navíc dovedou opticky skrýt spoustu nedokonalostí. Trendy šaty pořídíte v prodejnách Mango za 3 433 korun, střevíčky od Christian Louboutin za 13 999 korun a psaníčko v Ann Christine za příjemných 399 korun.

Autor: POLYVORE-EDITORIALAutor: POLYVORE-EDITORIAL

Na rande vždy elegantně

Chystáte se na schůzku s vaším vyvoleným mužem a lámete si hlavu nad tím, v čem zaujmout? Pak rozhodně zapomeňte na extra krátké sukně, výstřihy a celkově na vše, co je extrémně vyzývavé a extravagantní. Pakliže hledáte vážný vztah a ne jen lásku na jednu noc, vyhněte se crazy modelům a raději sáhněte po něčem elegantnějším a ženském, co vás ukáže v tom nejlepším světle. Skvělou volbou jsou například blankytně modré šaty z Mango za 2 199 korun, boty na vysokém podpatku a kabelka do ruky z CCC za 599 korun.

Autor: POLYVORE-EDITORIALAutor: POLYVORE-EDITORIAL

Nuda v práci? Už nikdy!

Spousta žen se ve svém volnu oblékne dle vlastních představ, kdežto do zaměstnání přijde jako nenápadná šedá myš. No uznejte sami, milé dámy, není to trochu škoda? Pořiďte si moderní outfit i do práce a ukažte, co ve vás skutečně je a že módě rozumíte. například trendy sukně s kohoutí stopou z Mojito za 699 korun, kožená bunda, jednoduchý bílý vršek a výrazné boty jsou trefou do černého.

Autor: POLYVORE-EDITORIALAutor: POLYVORE-EDITORIAL

Na nákupy jedině pohodlně

Chystáte s kamarádkou na oblíbené nákupy a stojíte mezi dveřmi v sukni a vysokých kozačkách? Pak se otočte na podpatku a svůj outfit vyměňte za něco podstatně pohodlnějšího, neboť mějte na paměti, že neustále sundavat pouzdrovou sukni a vyzouvat se z kozaček, rozhodně není nic příjemného. Barevné slim jeans pořídíte v Tally weijl za 599 korun, jednoduchý volný svetr také, a to za 499 korun, růžový kabát koupíte v prodejnách Yonis za 1 285 korun.

Autor: KUSJAAutor: KUSJA

Článek 5 outfitů pro každý den, ve kterých zazáříte byl publikován 25. ledna 2015 v 16.00 v rubrice Dámská móda a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...