Kdy všeho moc neškodí, aneb 7x barvy a vzory pohromadě

Tagy:  vzory, oblečení, boty, doplňky, nakupování, móda, obchody, e-shop

Sponzorované odkazy:

Kdy všeho moc neškodí, aneb 7x barvy a vzory pohromadě

Staré velmi moudré rčení pravý, že v jednoduchosti je krása. Pokud se tímto heslem budete řídit po celý život, prakticky nikdy nemůžete šlápnout vedle. Váš outfit bude vždy příjemně sladěný a interiér bytu líbivý. Avšak jedno je jisté, nikdy nezažijete pocit, kdy lidem okolo vás ,,spadne brada" z vašeho nového modelu. Nebojte se jednou za čas vybočit z řady a obléknout si extravagantní kousek, který bude originálem sám o sobě. Letošní sezónu jsou v módě takzvané multi-color kousky, kde se kombinují barvy a vzory všeho druhu, a to pěkně pohromadě. A že nevíte, jak takové oblečení vlastně vypadá? Tady máte několik stylových příkladů…

Květy pravděpodobně nikdy nebude zcela OUT a v šatníku si vždy najdou své místo. Že je začnete nosit vždy na jaře a v létě je zcela přirozené, neboť touto dobou vše krásně kvete a voní, nicméně květované motivy si můžete dovolit po celý rok, takže i v době, kdy jsou venku ty největší mrazy. Co říkáte například na tuto trendy mikinu, kde květů opravdu není pomálu. Pořídit ji můžete na e-shopu THEHUT, a to za skvělých 520 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Košile by se měly objevovat naprosto v každém šatníku, neboť patří k velmi vděčným módním kouskům. Takovou košili si totiž můžete obléknout ke společenské sukni kalhotám, ale také k džínám a teniskám. Ve fantazii se meze nekladou a v nošení košil už vůbec ne. Pokud si na košile potrpíte, pořiďte si například tento extravagantní model od značky CHOIES, který zakoupíte za super cenu 495 korun.

Autor: CHOIESAutor: CHOIES

Když už luxusní doplněk, pak takový, který zaujme na první pohled a nebude vyhozenou investicí. Moschino je jednou z nejpopulárnějších značek a její šperky rozhodně mají své osobité kouzlo a šarm. Pořiďte si tuto sadu náramků, které se skvěle hodí k jednoduché bílé blůze nebo obyčejnému triku a leginám. Cena náramků se na e-shopu LUISAVIAROMA pohybuje okolo 6000 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Indiánské prvky jsou dalším letošním hitem, proto byste je do svého bohatého šatníku měli nějakým způsobem vhodně zakomponovat. Co takhle vsadit na typický indiánský prvek a pořídit si trendy pončo? Takový kousek je nejenom moderní záležitostí, ale navíc je velmi příjemné a v zimních dnech krásně zahřeje. Pončo seženete na e-shopu STYLEBOP za 1 499 korun.

Autor: STYLEBOPAutor: STYLEBOP

Zapomínat byste rozhodně neměli ani na pokrývky hlavy, které jsou v zimních měsících naprostou nezbytností. Bez čepice do města určitě nevyrážejte a už vůbec ne bez takové, která by vás obyčejný kabát pozvedla na vyšší úroveň. Pokud jste si ještě nepořídili stylovou čepici, pak se podívejte na stránky BARNEYS a kupte si třeba tohoto pleteného kulicha ve veselých barvách, který na vás čeká již za 899 korun.

Autor: BARNEYSAutor: BARNEYS

Plesová sezóna se pomalu, ale jistě blíží a bez čeho se rozhodně nelze obejít, je stylové psaníčko, které zvýrazní jednoduché černé koktejlové šaty a navíc prakticky pojme peněženku, mobilní telefon, klíče a kosmetické nezbytnosti. Obstarejte si například tento trendy kousek z imitace hadí kůže, který koupíte na e-shopu WOLFANDBADGER za 1 399 korun.

Autor: WOLFANDBADGERAutor: WOLFANDBADGER

Když už je řeč o plesech, zapomeňte na své neforemné a ochozené lodičky z loňských let a pořiďte si barevnou variantu, ve které budete svítit celou noc. tyto exkluzivní střevíčky mohou být vaše za 2 544 korun, a to na e-shopu EKSEPTION.

Autor: EKSEPTION.ESAutor: EKSEPTION.ES

Článek Kdy všeho moc neškodí, aneb 7x barvy a vzory pohromadě byl publikován 27. ledna 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy, Značky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...