6 odstínů šedi aneb jak nebýt šedou myškou

Tagy:  barvy, móda, nakupování, zima, dámské oblečení, doplňky, kabelky, šperky, spodní prádlo

Sponzorované odkazy:

6 odstínů šedi aneb jak nebýt šedou myškou

Pod pojmem šedá myš si lze vybavit mnohé, nicméně ve většině případů se jedná o nevýraznou osobu, která se obléká usedlým dojmem a příliš neklade důraz na svůj celkový vzhled. Abyste nevypadala jako šedá myš, nemusíte nutně vyřadit ze svého šatníku šedou barvu. Ba naopak, některé kousky jsou natolik aktuální a trendy, že v nich doslova zazáříte. Hledejte inspiraci v impozantních zimních kolekcích a nakupujte odstíny šedi, které letí!

Plesová sezóna je již v plném proudu a pokud ještě nemáte outfit na blížící se společenskou akci, na kterou se těšíte celou zimu, rozhodně se nebojte zabruslit právě do oblasti šedých tónů, které mohou ve světle reflektorů působit opravdu luxusně a dominantně. Například tyto stylové střevíce ze Zara prodlouží nohy a díky tlustšímu podpatku jsou velmi komfortní. A cena? Skvělých 999 korun.

Autor: ZARAAutor: ZARA

Džíny jsou objevem století, který rozhodně nikdy nevyjde z módy. Rok co rok jsou v módě jiné kousky. Jednou jsou to skinny jeans, jindy zase boyfriend volnější střih, avšak s džínovinou vedle nikdy nešlápnete. Pokud vás již ale nudí klasický denim a chcete si pořídit něco neokoukaného, nového, pak sáhněte po vyšisovaných šedých džínách, které se skvěle hodí k barvám i k neutrálním kouskům jako černá kožená bunda nebo bílá košile.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Letos jsou, stejně jako minulý rok, opět velmi aktuální kožešinové kousky, které by měla ve svém šatníku vlastnit každá nadšená nákupní maniačka. Ať už preferujete vestičky, bundy, kabáty nebo kabelky či elegantní štoly, šedá je jasnou volbou, která skvěle doladí outfit a dodá mu punc exkluzivity. Ke světle šedému kabátku od NEIMANMARCUS můžete kombinovat výraznější barvy, jako je například vínová nebo růžová.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Jedním z mnoha odstínů šedi je také metalická stříbrná, která je naprostým hitem letošní zimy. Pokud marně hledáte kabelku, která by osvěžila váš nudný šatník a dodala mu trochu té trendy novoty, pak si pořiďte tuto stylovou kabelku od Marc Jacobs, kterou užijete na běžné denní nošení, ale také na večer do oblíbeného baru nebo diskotéky. Cena kabelky se pohybuje okolo 4 499 korun.

Autor: FORZIERIAutor: FORZIERI

Zapomenout nesmíme ani na oblíbené a ženami tolik milované leginy, které jsou na poli módy postaveny obdobně, jako džíny. Rovněž si již vysloužily status jakési nesmrtelnosti. Leginy totiž mohou být v tolika možných provedeních, že až přechází zrak. Co říkáte například tyto stylové šedé, které se dokonale hodí k pletenému oversize svetru zajímavé barvy. Leginy pořídíte na RIVERISLAND za 999 korun.

Autor: RIVERISLANDAutor: RIVERISLAND

Na šedou rozhodně nezapomínejte ani v případě, kdy například pracujete v kanceláři, kam si nemůžete dovolit nosit džíny nebo mikinu a sportovní oděv celkově. Saka by měla být nedílnou součástí šatníku každé ženy a pokud si obstaráte jeden neutrální kousek v šedém provedení, rázem zjistíte, že jej můžete kombinovat se spoustou topů, halenek a také kabelek a bot. Toto sáčko může být vaše za 1 299 korun, a to na e-shopu NEIMANMARCUS.

Autor: NEIMANMARCUSAutor: NEIMANMARCUS

Článek 6 odstínů šedi aneb jak nebýt šedou myškou byl publikován 2. února 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...