Pončo – zahřeje i ozdobí

Tagy:  pončo, jaro, svetr, bunda, oblečení

Sponzorované odkazy:

Pončo – zahřeje i ozdobí

Zima je pomalu u konce a přichází čas proměnlivého počasí. Nastává nejvyšší čas poohlédnout se po módních trendech na letošní jaro, které můžete nosit již teď. Pokud byste si měla pořídit jen jediný nový kousek, určitě doporučuji pončo.

Hit sezóny

Pončo se stalo hlavním módním trendem sezony podzim – zima 2014/2015, ale i tak pokračuje i letošní jaro. Pončo se stalo nedílnou součástí šatníku mnoha žen, které jdou s dobou. Jedná se o praktické oblečení a hodí se opravdu pro každou ženu. Bez ohledu na věk, styl nebo dokonce konfekční velikost. Dá se nosit jak v kombinaci s kalhotovým kostýmem, džíny, legíny, tak i se vzdušnými šaty. Můžete si ho obléci nejen do práce, na důležitou schůzku, ale také na běžné nošení, nákupy nebo do přírody. Možností, jak pončo začlenit do svého šatníku, je opravdu celá řada.

autor: Beryllautor: Beryll

Jak nosit pončo

Do přicházejícího jara můžete nosit pončo prostě kdykoliv a kamkoliv. Pokud je vám ještě hodně chladno, klidně přes něj dejte zimní kabát. Ráno do práce, večer na rande, o víkendu na návštěvu nebo na chatu. Dá se obléct opravdu kamkoliv. Aktuální módní trendy mu dávají zelenou, takže až budete stát v obchodě a lámat si hlavu nad otázkou „Kam ho budu nosit“, nemusíte už vůbec přemýšlet. Raději si pohrajte s typem látky, designu, tvaru apod.

Dokonalost

V případě, že nechcete vypadat jako pytel brambor a hastroš, je nutné objemné pončo nosit společně s přiléhavým oblečením. Čím větší pončo obléknete, tím zvolte přiléhavější nohavice, legíny nebo sukně. Dosáhnete tak optické harmonie, vyniknou vám nohy a nebudete vypadat jako legrační cirkusový klaun.
Jen si vyzkoušejte, jak dokonale vypadají úzké slimky, džíny, upnuté kalhoty, šortky s vysokými kozačkami, legíny apod. Dokonalost sama.

Správný střih a vzor

Letošní kolekce nabízí nejen klasická ponča, která jednoduše přehodíte přes ramena, ale také jsou IN tzv. peleríny. I když původní ponča zdobily třásně, takovým typům se raději vyhněte. Vybírejte ponča s hladkými lemy, které budou na první pohled působit elegantním dojmem.
I když patříte mezi boubelky, nemusíte se obávat, objemné pončo nosit. Vypadá dobře na každé ženě. Dobře zakryje větší bříško, boky a o to více pak dává vyniknout vašemu obličeji a nohám.
Dejte si velký pozor při výběru ponča, příliš dlouhé vás totiž opticky zkrátí, naopak příliš krátké bude vypadat legračně. Zkoušejte, vybírejte a nechte se např. inspirovat i zahraniční módou. autor: babbleautor: babble

Článek Pončo – zahřeje i ozdobí byl publikován 23. února 2015 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...