3 tipy, jak být krásná i v pohodlí domova

Tagy:  oblečení, doplńky, domácí, oblečení, pohodlné oblečení, nakupování, spodní prádlo, podprsenky, pyžamo, zástěra

3 tipy, jak být krásná i v pohodlí domova

Móda je jedním z nejpopulárnějších pojmů, který se objevuje naprosto ve všech jazycích a denně zaplavuje doslova celý svět. Nové trendy v oblékání, luxusní doplňky, spodní prádlo, tipy, jak se cítit sexy, čím zaujmout partnera a jak utratit své peníze. To vše a mnoho dalšího se denně objevuje na stránkách časopisů, a to nejenom těch módním, v televizi, v reklamách, na bilboardech a samozřejmě také na ulicích. Móda byla vždy součástí lidstva a již ve Starověku bylo postavení ženy či muže posuzováno podle toho, jam dotyčná osoba, na první pohled, vypadala.

Zatímco před stovkami let rozhodovala velikost šperků, dnes je kladen celkový důraz na volbu oděvu, obuvi, doplňků a také na make up a účes, které jsou rovněž součástí kompletního outfitu. S módou si od přírody výborně rozumí ženy a málo která může s čistým svědomím říct, že ji svět módy nechává absolutně chladnou. Pokud i vy milujete nakupování a ten pocit, když si na sebe obléknete něco hezkého a jednoduše vám to sluší, pak vás jistě zaujme několik skvělých tipů, jak být krásná a přitažlivá i doma.

Spousta žen se před odchodem z bytu ,,vyfintí", avšak jakmile za sebou zavře dveře a je opět v pohodlí domova, smyje veškerý make up, sundá luxusní podprsenku a elegantní kostýmek vymění za partnerovo vytahané triko a staré tepláky. Ženy by ale měly mít na paměti, že se nemusí líbit pouze cizím lidem a kolegům v zaměstnání, ale především sami sobě a také svému milovanému protějšku…

Jak být krásná i doma?, autor: witt-internationalJak být krásná i doma?, autor: witt-international

Jak se obléknout krásně a pohodlně zároveň?

Možná žijete v domnění, že je domácí oblečení nepohodlné a vy se rozhodně nechcete mačkat v džínách a přiléhavém topu, který vás jindy svírá celé hodiny v práci. Naštěstí ale existuje řada krásných modelů, které jednak vypadají naprosto skvěle, padnou ženám hubeným i baculatějším a nutno podotknout, že jsou neuvěřitelně komfortní. Pro svoje domácí pohodlí můžete zvolit jednoduché tříčtvrteční kalhoty v přírodních barvách, vzdušné volnočasové kalhoty nebo třeba stylovou fleecovou mikinu, která zahřeje i během studených únorových večerů. Více atraktivních tipů najdete například u Witt International.

Buďte přitažlivé i během vaření

Vaření, pečení a zkrátka trávení času v kuchyni, by pro každou ženu mělo být samozřejmostí a obzvláště pak v případě, má-li rodinu. Je zcela logické, že u sporáku nebudete ,,tancovat" na vysokých jehlách a v bělostné halence, která by se ušpinila a navíc nepříjemně načichla. To ovšem neznamená, že i během domácích prací nemůžete vypadat přitažlivě a žensky. Podívejte se například na široký výběr domácích zástěr, které mají nápad, ženám sluší a navíc jsou velmi praktické. Je libo fialová, modrá nebo elegantní varianta, připomínající šaty? Výběr je čistě na vás.

Zástěry nemusí být nudné, autor: witt-internationalZástěry nemusí být nudné, autor: witt-international

Nezapomeňte na noci s partnerem

Po letech společného soužití spousta žen zapomene na fakt, že odchodem do postele jejich atraktivní úloha rozhodně nekončí. Je celkem samozřejmé, že nemáte náladu každý den partnera ohromovat krajkovým prádlem a podvazky, které nejsou příliš pohodlné, to ale neznamená, že si pořídíte neforemné noční košile, které přidávají několik kilogramů a také 20 let k tomu. Udělejte kompromis a obstarejte si pyžamo, které bude líbivé pro partnera a zároveň plně vyhovující pro vás.

Nezapomeňte být sexy i večer, autor: witt-internationalNezapomeňte být sexy i večer, autor: witt-international

Další tipy na domácí oblečení najdete zde.

Článek 3 tipy, jak být krásná i v pohodlí domova byl publikován 28. února 2015 v 13.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...