Bundy ze slev, které musíte mít!

Tagy:  bundy, zimní bundy, slevy, akce, výprodeje, zimní slevy, oblečení, zimní oblečení

Sponzorované odkazy:

Bundy ze slev, které musíte mít!

Zima se pomalu, ale jistě chýlí ke konci a před námi je dlouhá etapa krásného slunečného jara a ještě krásnějšího a především teplého léta. Pokud již zimní šatník částečně odklízíte a nahrazujete jej barevnými svršky a odlehčenými spodky, pak nepředbíhejte a myslete především ekonomicky a prakticky. Využijte aktuální akčních slev, které na vás koukají z každého rohu a obstarejte si zimní kousky, a to doslova za pár korun. Co říkáte například na zbrusu novou zimní bundu, která může být třeba o polovinu levnější?

Sněhově bílá

Jestli je nějaká barva pro zimu naprosto typická, pak je to bílá, se kterou nikdy nic nezkazíte a která bude vždy vypadat exkluzivně. Vzhledem k tomu, že samozřejmě nevíte, co bude IN příští rok, obstarejte si takový model, který bude jednoduchý, nenáročný a přitom nadčasový. Sněhově bílou bundu z VEROMODA můžete nosit příští zimu a pravděpodobně i tu následující. Tento model pořídíte v obchodech nyní za 1 322 korun.

Autor: VEROMODAAutor: VEROMODA

Neutrální varianta

Dalším kouskem, který se v zimním šatníku rozhodně neztratí, ba naopak se v něm bude skvěle vyjímat i za několik následujících sezón, je dlouhý kabát v neutrální barvě. Ten je jako stvořený do sněhové vánice a do opravdových mrazů. Nosit jej můžete na hory, ale také klasicky ve městě. Pořiďte si například tuto prodlouženou variantu s příjemným kožíškem přírodní barvy. Bundu můžete zakoupit v prodejnách ONLY již za 999 korun.

Autor: ONLYAutor: ONLY

Stylový ,,křivák"

Trendem posledních sezón jsou takzvaní ,,křiváci", kteří se vyznačují zipem na straně bundy nebo kabátu. Takové kousky vypadají velmi stylově, sexy a rozhodně budou v kurzu ještě několik následujících let. Pokud jste si na začátku této zimy nepořídili obdobnou variantu takové bundy, pak nastal ten správný čas, doplnit své módní zásoby. Vsaďte opět spíše na neutrální odstín, který je praktičtější, než výrazné barvy. Bundu pořídíte v prodejnách MANGO za 2 755 korun.

Autor: VILAAutor: VILA

Elegantní model

Pakliže vám na delších bundách nebo kabátech vadí jejich někdy neforemný, až pytlovitý tvar, vsaďte na trochu ženštější variantu a obstarejte si módní kousek, který se hodí pro mladší slečny, ale také pro zralejší ženy. Bundu s prodlouženou délkou nebo péřový kabát opásejte stylovým páskem a rázem budete mít sexy ženské tvary, po kterých jistě prahnete. Tento model pořídíte v prodejnách VEROMODA za 1 660 korun.

Autor: ONLYAutor: ONLY

Trendy parka

Co rozhodně bylo, je a také bude v módě, jsou stylové parky, kterých není nikdy dost. Výhodou tohoto typu bundy je fakt, že je velmi komfortní a v zimě se v ni budete cítit neuvěřitelně dobře. V takové parce totiž schováte i teplý svetr a potažmo kila navíc, která se na vás usadila po vánočním hodování. Pokud parku doposud nemáte, pořiďte si ji nyní na e-shopu ZALANDO, a to již za skvělých 1 845 korun.

Autor: ZALANDOAutor: ZALANDO

Článek Bundy ze slev, které musíte mít! byl publikován 1. března 2015 v 18.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...