4 kousky, které pořídit v zimních výprodejích

Tagy:  zimní výprodej, móda, nakupování, dámské oblečení, doplňky, obuv

Sponzorované odkazy:

4 kousky, které pořídit v zimních výprodejích

Zima je definitivně u konce, alespoň ve městech a v nížinách, a vy se jistě nemůžete dočkat prvních jarních outfitů, které budou plné překrásných barev, zajímavých motivů a lehkých vzdušných látek. Než se ale definitivně ,,přeorientujete" na jaro a vyšší teploty a spoustu sluníčka, zaměřte se ještě na zimní výprodeje, které jsou skvělou variantou, jak si nakoupit ,,hadříky" do zásoby a ještě u toho neskutečně ušetřit. Jak v kamenných prodejnách, tak na internetových e-shopech seženete spousty atraktivních kousků, které v listopadu jako když najdete. Co tedy v zimních výprodejích ideálně obstarat, abyste nebyli příští sezónu out a nevyhodili tak zbytečně peníze?

Oversized svetry

Svetry a nejrůznější pleteniny jsou kousky, které jsou pro zimu typické a vždy se budou nosit. Jeden rok jsou aktuální huňaté šály, další rok dlouhá a volnější ponča. S čím ale rozhodně nešlápnete vedle, jsou stylové oversized svetry, které byly hitem letošního roku a rozhodně si své místo na výslunní najdou i nadcházející zimní sezónu. Pakliže řádíte v zimních výprodejích a berete slevy útokem, na zajímavé svetry větších velikostí se zaměřte. A pakliže byste je příští rok nechtěli nosit ven, jistě vám skvěle poslouží také doma, neboť jsou, díky volnějšímu střihu, neuvěřitelně pohodlné.

Autor: MYTHERESAAutor: MYTHERESA

Funkční prádlo

Funkční oblečení a prádlo je něčím, co by žádnému sportovci rozhodně nemělo chybět, neboť sebelepší tepláková souprava termoprádlo nikdy nenahradí. Funkční kousky mají úžasnou schopnost, že jsou lehké, příjemné, komfortní, variabilní a přesto vás udržují v teple a suchu. Pakliže narazíte na prodejnu se sportovním oblečením a doplňky, rozhodně se zaměřte na výprodeje zimního funkčního prádla, které jistě využijete další rok na lyže nebo na běhání. S neuvěřitelnými slevami přišla například společnost Adidas, která disponuje kvalitním a také líbivým zbožím.

Autor: TESSABITAutor: TESSABIT

Kožešiny

Již nějaký ten rok jsou opět velmi moderní kožešinové kousky, které se objevují jak na vestách, tak na bundách, kabátek a také doplňcích. Zatímco kabelky nebo čepice s těmito prvky jsou spíše sezónní záležitostí, která pravděpodobně zase opadne, kožešinové vesty a bundičky a dokonce kabáty, jsou sázkou na jistotu, neboť se začínají objevovat i v kolekcích pro zimu 2016. V jakémkoliv obchodním domě narazíte na nespočet obchodů s výprodeji, kde kožešinové vestičky a bundy rozhodně nebudou chybět. Pořiďte si do své sbírky neutrální kousek, který se na podzim bude velmi hodit.

Autor: ROSEWEAutor: ROSEWE

Parka

Dalším, naprosto geniálním a v šatníku nepostradatelným kouskem, je stylová parka. Parky jsou módním hitem již několik let a rozhodně se nehodlají stáhnout o ústraní, Zatímco spousta kabátů a bundiček je nepohodlných, parky jsou tak příjemné, že po jejich koupi nebudete chtít nosit absolutně nic jiného. Pakliže si nejste jisti barvou, raději se nepouštějte do experimentování a zvolte přírodní odstín béžové, hnědé nebo khaki zelené. Ty budou rozhodně v kurzu i příští rok a navíc k nim snadno doladíte obuv a doplňky.

Autor: VILAAutor: VILA

Článek 4 kousky, které pořídit v zimních výprodejích byl publikován 19. března 2015 v 17.00 v rubrice Dámská móda a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...