5 kousků od Victoria's Secret, které musíte mít

Tagy:  móda, nakupování, victoria's secret, dámská móda, oblečení, ženy

Sponzorované odkazy:

5 kousků od Victoria's Secret, které musíte mít

Jaro je prakticky tu a spolu s ním i nové exkluzivní kolekce od všech módních návrhářů a populárních světových značek. Victoria's Secret je jednou z nejoblíbenějších oděvních značek, která se proslavila především překrásnými plavkami a sexy spodním prádlem, které prezentuje na nádherných a často exotických modelkách. V posledních letech se Victoria's Secret soustředí také na ležérnější volnočasovou módu, která je jasným důkazem toho, že i v teplácích, mikině a s batohem na zádech, se můžete cítit neuvěřitelně sexy. Nechte se inspirovat novou jarní kolekcí značky Victoria's Secret a obstarejte si stylové kousky, které užijete jak venku, tak v pohodlí domova.

Vyhledávanou kolekci je VICTORIASSECRET pink, která navrhuje trendy kousky do města, na procházku a na sport. Pokud byste mezi regály hledali sukně s vysokým pasem nebo podpatky, pak byste byly pravděpodobně velmi zklamané, na co se však můžete dozajista těšit, jsou pestrobarevná trička s vtipnými a mnohdy trefnými nápisy. Jedním z nich je například tento kousek, který je ideální volbou i na cvičení. Pořídit jej můžete na e-shopu VICTORIASSECRET za 635 korun.

Autor: VICTORIASSECRETAutor: VICTORIASSECRET

Pakliže žijete sportovně a děláte něco pro svojí postavu, musíte vlastnit také nespočet kousků do fitness centra nebo na běhání a do přírody. VICTORIASSECRET je skvělým ukazatelem toho, že i během sportovní a fyzicky poměrně náročné aktivity, můžete vypadat skvěle a také se tak cítit. Abyste však veškeré oděvy a obuv na cvičení mohly komfortně přemístit do příslušné posilovny, nesmí vám chybět praktická taška. Tu pořídíte opět na e-shopu VICTORIASSECRET, a to za senzačních 765 korun a dokonce v mnoha barevných variantách.

Autor: VICTORIASSECRETAutor: VICTORIASSECRET

Nezapomínejte na známý fakt, že móda sleduje i ty nejmenší detaily a dokonce takové kousky, o kterých si vždy myslíte, že nejsou vidět. Řeč je nejenom o spodním prádle, ale také o ponožkách, které mohou být stejně trendy a nápadité, jako váš celkový outfit. Obstarejte si například sadu těchto pestrobarevných kousků, které jsou ve výrazných odstínech a navíc vyrobeny ze stoprocentní organické bavlny, která nohy chrání před mikroby a plísněmi. Ponožky pořídíte na e-shopu značky VICTORIASSECRET od 330 korun.

Autor: VICTORIASSECRETAutor: VICTORIASSECRET

Žádná žena se rozhodně neobejde bez nějakého pohodlnějšího a ideálně teplákového kousku, který ji poskytne maximální pohodlí, ať už doma vaří nebo se jde projít s dětmi či kamarádkou. Mikiny a tepláky však rozhodně nemusejí vypadat nudně, nevzhledně a už vůbec ne asexuálně, jako je tomu u mnoha dalších modelů. Podívejte se na novou jarní kolekci od VICTORIASSECRET pink, která přichází s řadou krásných a výrazných mikin, jež vám poskytnou kýžené pohodlí a navíc sexy vzhled, díky kterému se budete cítit velmi příjemně a atraktivně. Například tuto trendy tyrkysovou mikinu s nápadným nápisem pořídíte na e-shopu VICTORIASSECRET za skvělých 1 170 korun.

Autor: VICTORIASSECRETAutor: VICTORIASSECRET

Také milujete cestování všeho druhu a ocitnete se několikrát do roka na cestách? Je jedno, zda preferujete osobní automobil, nedáte dopustit na vlakovou dopravu nebo se vždy svěříte do rukou oblíbené letecké společnosti, svoje věci byste vždy měli mít pěkně pohromadě, a to ideálně v jednom praktickém a prostorném zavazadle. Pakliže vám doposud chybí cestovní kufr, který by splňoval všechna potřebná kritéria, podívejte se opět na e-shopu společnosti VICTORIASSECRET, kde najdete například tento exkluzivní kousek již za 2 550 korun.

Autor: VICTORIASSECRETAutor: VICTORIASSECRET

Článek 5 kousků od Victoria's Secret, které musíte mít byl publikován 23. března 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...