Nejlepší březnové módní novinky

Tagy:  jaro, nákupy, oblečení, doplňky, obuv, nakupování, jarní móda, novinky, trendy

Sponzorované odkazy:

Nejlepší březnové módní novinky

Březen je snad tím nejpříjemnějším zimním měsícem, neboť konečně odchází ta zdlouhavá a nepříjemná zima a na její místo nastupuje překrásné jaro se spoustou slunečných dní, teplého počasí a především s ohromným množstvím módních novinek, kterých se každá správná nákupní maniačka nemůže dočkat. Také milujete módu, kosmetiku, líčení a vše s tím spojené? Pak vás jistě potěší březnové úlovky nejenom z přehlídkových mol, které si můžete již běžně zakoupit v prodejnách nebo na populárních internetových obchodech.

Jistě už máte plné zuby teplých sněhulí a také kozaček, kterých jste si během zimy užily až až. Spolu s jarem přicházejí na scénu přirozeně také jarní boty, které jsou pohodlnější a podstatně variabilnější, než právě zmiňovaná zimní obuv. Co by letos ve vašem botníku rozhodně nemělo chybět, jsou klasické kožené polobotky. Ty můžete totiž kombinovat s jakoukoliv džínovinou a například ruksakem, ale také s kancelářským kostýmkem a luxusní kabelkou. Obstarejte si je například na e-shopu JOHNLEWIS, kde vás vyjdou na 1 999 korun.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

Letošní jaro nebude opět chybět oblíbená krajka, která je v kurzu již nějaký ten rok. Pakliže jste si doposud nepořídily stylové krajkové šaty, pak nastala ta správná chvíle na jejich koupi. A jak by vlastně měly vypadat? Ideálně vsaďte na romantičtější variantu v podobě volnější sukně, jemného pásku a bílé barvy, která sluší každé něžné ženě. K šatům si nezapomeňte obléknout jednoduchou džínovou bundičku nebo lehké sáčko. Tyto exkluzivní sněhově bílé krajkové šaty pořídíte na e-shopu společnosti MANDCO za 2 615 korun. Levnější varianty pak hledejte například v prodejnách Tally weijl.

Autor: MANDCOAutor: MANDCO

Možná jste si již stačily všimnout, jaké svršky se objevují na prodejnách vašich oblíbených obchodů a také ve všech módních výlohách. Ano, hádáte správně, jsou to trenčkoty. Ty se letošní jaro opět vrací na výslunní a pokud sháníte ležérnější kousek na běžné denní nošení, pak je trenčkot ideální variantou, neboť je komfortní a vhodný ja do slunečného, tak do deštivého počasí. Pokud chcete být maximálně IN, vyberte si béžovou, hnědou nebo námořnicky modrou variantu. Všechny zmiňované kabátky najdete již dnes v prodejnách HM, a to od skvělých 1 325 korun.

Autor: HMAutor: HM

Dalším kouskem, který vás promění v módní ikonu, jsou klasické flip top nazouvací boty, kterých najdete ve všech prodejnách s obuví a módou opravdu nespočet. Jedná o kombinaci klasických balerýn a polobotek, přičemž flip topy jsou stylově vykrojené a obvykle plátěné. Naprosto dokonale se hodí k jenoduchým boy frient džínám, volnějšímu oversized saku nebo také ke kožené bundě. Možností je mnoho tak neváhejte a alespoň jedny si pořiťe so své sbírky. Kvalitní variantu najdete na e-shopu MIUMIU, a to za 6 544 korun, levnější pak například v prodejnách CCC, Reno, Deichmann nebo také u Baťa.

Autor: MIUMIUAutor: MIUMIU

Pakliže chcete svůj šatník oživit a opravdu zabodovat, pak zapomeňte na křiklavé a extrémně výrazné odstíny a pořiďte si doplňky v pastelových barvách, které jsou naprostým hitem jara 2015. Pastelové barvy jsou skvělé v tom, že se hodí jak k džínovině, tak k černým koženým kalhotám nebo k bílým šatům. Jednoduše je lze kombinovat na nespočet způsobů. Začněte proto například koupí krásného pastelového psaníčka v modrém odstínu, které koupíte na e-shopu FARFETCH za 899 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Článek Nejlepší březnové módní novinky byl publikován 24. března 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...