4 tipy na černou obuv, která nemusí být nudná

Tagy:  černé boty, obuv, móda, nakupování, jaro, trendy, jarní obuv, tenisky, kozačky, střevíčky

Sponzorované odkazy:

4 tipy na černou obuv, která nemusí být nudná

Černá je nestárnoucí klasikou, která v šatníku jednoduše nikdy nesmí chybět. Ať už preferujete sportovní či elegantní módu, milujete barvy, a to jak pastelové tak křiklavé, černé kousky se vždy hodí a často vás mohou jaksi zachránit. Typické ,,must have" kousky, bez kterých se neobejdete jsou klasické černé koktejlové šaty, černé jednoduché sako a v neposlední řadě černá obuv a samozřejmě kabelky, které lze snadno a velmi efektivně kombinovat. Myslíte si, že je černá obuv nudná? Pak se přesvědčte o naprostém opaku.

Černá obuv nejenom není nudná nebo dokonce fádní, ale naopak má v šatníku, respektive v botníku, svoji nezastupitelnou roli. Černé boty lze kombinovat prakticky se vším a pokud nevíte, co si obout k pouzdrovým šatům, ke kožené bundě nebo prostě k džínám, černé páry bot vás zachrání. Pakliže jich doma příliš nevlastníte, nechte se inspirovat populárními módními kousky, které budete chtít okamžitě mít.

Černá a sport – ideální pár

Sportovní móda již dávno není záležitostí pouze sportovních stadionů, hal a běžeckých tratí, nyní se kombinuje i s takovými kousky, se kterými byste je dříve nikdy nespojovali. Nebojte se dát dohromady stylové tenisky nebo botasky a k nim například elegantní sukni. Výsledný efekt může být, zcela překvapivě, naprosto skvělý. Jednoduché černé Nike botasky v jemném lesku pořídíte na e-shopu MYTHERESA za 3 775 korun.

Autor: MYTHERESAAutor: MYTHERESA

Tyto prostě musíte mít!

Při pohledu na tento pár obuvi by vás mělo automaticky napadnout, že přesně toto je ten kousek, který se hodí prakticky ke všemu a který prostě musíte mít. Nevíte, co si obléknout ke koženým kalhotám, k přiléhavým leginám, k džínám nebo k pouzdrové sukni? Černé kotníčkové kozačky toto zdánlivé dilema vyřeší velmi rychle a efektivně za vás, Semišovou variantu pořídíte na e-shopu YOINS za 1 499 korun, koženkovou například v CCC od 799 korun.

Autor: YOINSAutor: YOINS

Na vysoké noze

Jaro je tu v plné parádě a spolu s ním také konečně možnost uložit zimní sněhule a zaměřit se na exkluzivní módní záležitosti, které možná nejdou zdaleka tolik pohodlné, za to vypadají naprosto dokonale. Skvělou volbou jsou například tyto kotníčkové kozačky na vysoké jehle, které prodlouží postavu, opticky dodají nohám na štíhlosti a pokud si k nim oblečete přiléhavé kalhoty, budete vypadat naprosto neodolatelně. Boty pořídíte na e-shopu SHEINSIDE za 1 233 korun.

Autor: SHEINSIDEAutor: SHEINSIDE

Střevíčky, co nikdy nezradí

Ať už je plesová sezóna, chystáte se na rande svých snů nebo jednoduše vyrážíte s kamarádkami na party, vždy vám budou dělat skvělou společnost jednoduché černé střevíčky, které prodlouží krok a na noze působí velmi jemným a luxusním dojmem. Výhodou tohoto neutrálního páru je fakt, že jej lze snadno kombinovat s koktejlovými šaty, jednoduchým elegantním a spíše formálním stylem, ale také s kalhotami s vysokým pasem. Boty pořídíte na e-shopu LIPSY za 2 235 korun.

Autor: LIPSYAutor: LIPSY

Článek 4 tipy na černou obuv, která nemusí být nudná byl publikován 30. března 2015 v 17.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...